Concert Adam’s Nest | Lansare album

Cât dor de muzică live încape pe o terasă mică? Aflăm curând, într-o duminică, pe 2 August, intr-un minimaraton de cantari, de la 17:00 si de la 20:00 când dăm din nou din cap și din picioare dar de data asta cuminței, stând la masă.

Ambele concerte se vor desfășura în condiții de maximă siguranță, cu respect pentru normele în vigoare și pentru cei din jurul nostru.

Primul album Adam’s Nest e gata să iasă în lume și, după vorba populară cum că istoria se repetă și lansarea oficială are loc tot la noi, locul în care primul lor EP ne-a scos la o cafea acum câțiva ani. După cum vă dați seama, locurile vor fi limitate și distanțate. Biletele pentru eveniment vor fi disponibile începând de Vineri, 17 iulie, online.

Despre artiști, ce să mai zicem, patru băieți superbi pregătiți să cucerească lumea.

Adam’s Nest a apărut în 2017 în Iași, la început ca un duo acoustic-experimental fără pretenții mari. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat noi membri, și-a pus pantofii buni și s-a pregătit să intre pe scena mare, de unde n-a mai ieșit de atunci. Adam’s Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară) Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belcescu (bass), Andrei Hâncu (tobe)

Vor fi multe reguli de urmat, pentru a ne simți cu toții bine și în timpul evenimentului dar și după. Multe din ele deja le urmați, de fiecare dată când veniți la în vizită la Acaju însă vă reamintim și aici:

  • Mesele sunt deja distanțate corespunzător, vă rugăm să nu le mutați din loc.
  • Nu se poate dansa în picioare.
  • Numărul maxim de persoane la o masă va fi de 4.
  • Nu toate mesele vor avea vizibilitate 100% din cauza acestor restricții, însă sunetul va prima iar artiștii vor simți susținerea voastră și dacă nu vă văd la ochi.
  • Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător.

Un eveniment promovat, desigur, de oamenii faini de la RADIO GUERRILLA.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

PE ACEEASI TEMA:

Gili Barbu – Acoustic Night

Concertul Il Volo se amana pentru vara anului 2021

DELUXE BAND LIVE | BeerHub Bergenbier

Concert VUNK | Arcu House of Beer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: