Concert Ada Milea în localul La Bază

afis-ada-milea-la-baza-iasi-concert-7-decembrie-2013-afisIeşenii se vor bucura în această sâmbătă,  7 decembrie 2013, de prezenţa Adei Milea. Artista va cânta în localul La Bază (Galeriile Ştefan cel Mare), de la ora 22, alături de Anca Hanu, Bobo Burlăcianu şi Cristi Rigman.

DESPRE

Ada Milea este o actriţă şi cântăreaţă originară din Târgu Mureş, absolventă a Universităţii de Artă Teatrală din acelaşi oraş, cu rolul doamnei Quickly din “Nevestele vesele din Windsor”. Artista a primit premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Teatru de la Piatra Neamţ pentru muzica din “Eu când vreau să fluier, fluier” (regia lui Theodor Cristian Popescu), premiul special la Festivalul Humorror pentru muzica spectacolului “Trilogie belgradeană”, premiul criticii la Gala UNITER 2006 şi premiul special pentru muzica de teatru la Gala UNITER 2008. De asemenea, Ada Milea a lansat discurile “Aberaţii sonore” (cu Fundaţia Phoenix în 1997), “Republica Mioritică…” (1999) şi “Absurdistan” (2003), “No Mom’s Land” (2002), “Apolodor” (2004) şi “Quijote” (2005). Sursă: www.ziaruldeiasi.ro (Liliana GÎNJU)

BILETE

Preţul biletului de intrare este 20 de lei.

UNDE

La Bază

În spatele cubului de pe Ștefan cel Mare, la demisol

www.facebook.com/BarLaBaza

INFO

www.adamilea.ro

www.facebook.com/adamilea

www.facebook.com/events/646604078695774

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: