Concert acustic Rappa Muffin @CUIB

Sâmbata, 26 iulie 2014, de la ora 19.00, formatia RAPPA MUFFIN va sustíne un concert acustic în intima ambianta de la CUIB. RAPPA MUFFIN este muzica reala, vibratia pozitiva si trairea artistilor ce o alcatuiesc. Urmând stilul big-band al formatiilor de jazz din anii ’60, ritmul înradacinat de reggae si energia ska, combinate cu mesajul pur, necodificat al MC-ilor cu care colaboreaza, toate acestea îi fac unici în sfera muzicala româneasca.

Dupa motto-ul ”Toti suntem unici si totodata la fel”, formatia ne invita sa descoperim împreuna unde ne poate purta muzica. Rappa Muffin înseamna expansiune artistica si libertate de exprimare, înseamna mesaj si încredere în faptul ca lucrurile se pot schimba, ca pacea si libertatea sunt un viitor iminent si ca suntem o generatie careia îi pasa, o generatie care spune lucrurilor pe nume si nu se conformeaza, înseamna acceptarea diferitelor caractere umane si împletirea diverselor stiluri muzicale pentru a dezvolta un nou pattern melodic si totodata puternic si ieşit din comun.

Avem si o spusa surpriza si anume faptul ca alaturi de muzicieni ni se vor alatura si designeri grafici care vor sa împartaseasca cu voi o noua arta ce a început sa cuprinda spatiul contemporan. În ultima perioada STICKER-ele ( http://alphyshor2.wix.com/nanookgoodfood#!gallery/c24vq ) au devenit o forma de expresie artistica a celor care au avut un mesaj de transmis.

Pe lânga faptul ca ti se “lipesc” de suflet, au un impact vizual foarte puternic deoarece impresioneaza prin formele si mesajele pe care acestea le prind. Sticker-ele sunt o forma de exprimare nonconformista prin care o informatie sau o idee se poate raspândi mai repede decât prin social media cunoscute.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Str. Gavriil Musicescu nr. 14

www.facebook.com/laCUIB

www.facebook.com/RappaMuffin

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: