Conceptul „enduranch” din Iași, un an de la „demaraj”

Enduro Ranch este spațiul ideal pentru turism experențial, singurul din Nord-Estul României, adică din estul sălbatic

Duminică, 4 noiembrie, singurul parc natural și de aventură off-road din Moldova aniversează un an de la deschiderea oficială. Cu această ocazie, Enduro Ranch găzduiește a IX-a ediție a „X-ENDURO Festival IAȘI 2018 Hardcore Moldovenesc”.

X-Enduro Festival este primul festival de acest gen din Regiunea de Nord-Est a țării, fiind un “start-up” pentru festivalurile din Câmpulung Moldovenesc, Piatra Neamț, Gura Humorului și Târgu Neamț.

În 2018 îndrăgitul festival devine “internațional” deoarece vor fi prezenți participanți de peste Prut, de la “Hard Enduro Basarabia” dar și din Marea Britanie – Ștefan PENTILESCU ce vine special la Iași pentru eveniment. De asemenea, aliniat la start va fi și Mihail COCIU, multiplu campion de motocross în campionatele României, Republicii Moldova și Ucrainei.

Până acum s-au înscris în jur de 50 de sportivi din țară și mai ales din zona Moldovei.

Această demonstrație de motociclism este o întâlnire a pasionaților de enduro pentru socializare, pentru prezentarea zonei și pentru antrenament, întreg festivalul desfășurându-se sub semnul prieteniei și al distracției.

Duminică, pe 4 noiembrie intrarea publicului este liberă, vârful de interes fiind între orele 11:00 și 14″00. Deși nu se desfășoară o competiție sportivă, în vederea menținerii unui climat de siguranță atât pentru participanți cît și pentru spectatori, la Festivalul X-Enduro vor fi prezente echipaje de intervenție de la Jandarmerie, ISU, Poliție și Crucea Roșie Iași.

Traseul pregătit anul acesta, deși mai scurt, este mai spectaculos. Este un traseu hard-enduro, cu obstacole naturale și artificiale, presărat cu adrenalină la fiecare ravenă. Ne bucurăm că și în 2018 Festivalul organizat ca de obicei în primul weekend din noiembrie are loc la enduranch. Motociclismul enduro este un sport frumos care merită promovat” a declarat Orestte, coordonatorul clubului ieșean de motociclism X-Enduro

Reamintim că parcul privat „enduranch” este deschis indiferent de anotimp, zi sau noapte, accesul se realizează pe bază de rezervare iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate. Adresa parcului este Strada Ana Ipătescu nr.8, Sat Pietrărie, Comuna Bârnova, Județul Iași.

Cu ocazia aniversării, intrarea este liberă!

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: