Comunicatii, cloud si aplicatii specializate. Workshop pentru companiile de tip micro si IMM

Doingbusiness.ro si Vodafone Romania organizeaza pe 17 octombrie, de la ora 14.00, la Hotel Ramada Iasi, sala Napoli workshop-ul Comunicatii, cloud si aplicatii specializate. Solutii pentru optimizarea afacerii. Evenimentul face parte dintr-o serie de patru seminarii organizate in aceasta toamna in Bucuresti, Brasov, Iasi si Timisoara.


Seria workshop-urilor se adreseaza companiilor ce urmaresc sa se dezvolte rapid, folosind resurse personalizate si solutii de optimizare a activitatii specifice fiecarui departament si va continua in luna octombrie cu orasul Timisoara (31 octombrie).

In cadrul workshop-ului din Iasi, prezentarile vor fi sustinute de specialisti in telecomunicatii, IT&C si mobile marketing precum: Doru Panaitescu, Senior Consultant & Trainer, Marketeer.net, Mihai Butu,  Product Manager, Cloud Services & Applications, Vodafone Romania si Cristina Arsene, EBU Business Development Manager, Vodafone Romania.

Impreuna cu participantii, vorbitorii din cadrul workshop-ului  vor analiza studii de caz si vor aborda teme precum:

  • Utilizarea tehnologiei (adaptabilitate, eficienta in reducerea costurilor, integrarea solutiilor de IT&C, online management, mobile advertising)  in cresterea efectiva a afacerilor
  • Solutii integrate pentru comunicare si management oferite de noile tehnologii (aplicatii could, securitarea si protectia informatiilor, utilizarea produselor inovatoare, eficientizarea infrastructurii IT si de comunicatii si reducerea costurilor)
  • Solutii specializate de comunicare pentru afaceri (utilizarea produselor inovatoare – un avantaj competitiv fata de concurenta,  solutii pentru mobilitate crescuta si eficientizarea costurilor, protectia si securizarea informatiilor, solutii pentru optimizarea costurilor prin eficientizarea infrastructurii IT si de comunicatii)

La eveniment sunt asteptati sa participe manageri si persoane de decizie din companii de tip micro si IMM: IT manageri si reprezentanti ai departamentelor de business development,  achizitii, marketing, vanzari si comunicare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, teme si agenda, va invitam sa accesati site-ul oficial al workshop-ului Comunicatii, cloud si aplicatii specializate. Solutii pentru optimizarea afacerii ce va avea loc joi, 17 octombrie 2013, la Hotel Ramada Iasi, sala Napoli.

Evenimentul este organizat impreuna cu Vodafone Romania ca Partener Principal si Lenovo in calitate de Partener.

Doingbusiness.ro organizeaza evenimente de afaceri ce ofera sesiuni practice, interactivitate si analize despre problemele de afaceri locale si regionale. Doingbusiness.ro este organizator si al seriilor de evenimente: Economia Azi. Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri, Realitatea in  Afaceri. Drumul catre performanta, IMM Focus Regional, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Doingbusiness.ro este parte a grupului International Business Promotion (IBP), ce ofera proiecte si servicii atat business-to-business, cat si business-to-consumer. Grupul editeaza publicatii lunare si respectiv anuale precum Romanian Business Digest si Major Companies in Romania, dezvolta portalul de afaceri www.doingbusiness.ro si ofera servicii de agentie de evenimente prin IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

INFO

evenimente.doingbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: