“Comunică, Influentează, Convinge!” – seminar de persuasiune practică cu Andy Szekely

Andy Szekely, autor si speaker profesionist cu o experientă de peste 17 ani, în care a sustinut sute de prezentări în opt tări si a creat primul program de franciză de training integral conceput de către un autor român, oferă acces gratuit, publicului său, la o serie de evenimente dedicate persuasiunii. Seria de workshop-uri “Comunică, Influentează, Convinge!” este organizată de Bootcamp University cu prilejul lansării cărtii cu acelasi nume, semnate de Andy Szekely, evenimentul de la Iasi urmand a avea loc pe data de 15 noiembrie.

Participantii vor intra în posesia unui set de tehnici de persuasiune care îi vor ajuta să adopte rapid abilitatea de a influenta în mod etic si de a construi relatii de parteneriat durabile. Andy Szekely le va oferi o hartă completă si complexă care îi va orienta în momentele critice ale unei negocieri si le va furniza argumentele cele mai eficiente în discutiile cu persoane aparent inabordabile. Nu va mai fi un secret pentru nimeni, modul în care trebuie să abordeze o întâlnire cu mize mari, să decripteze dintr-o privire limbajul nonverbal, să înteleagă cum se face o prezentare convingătoare chiar si pentru sceptici sau să-si autoevalueze progresul ca lider si negociator.

În perioada 13-20 noiembrie, peste 1.000 de antreprenori si profesionisti români din cele mai diverse zone de business – management, marketing, vânzări, public speaking, coaching etc. – sunt invitati să descopere 96 de tehnici de persuasiune, cu aplicabilitate imediată, care îi vor ajuta să influenteze cu integritate si să obtină rapid rezultate.

Consider că, atunci când depăsim un anumit grad al cunostintelor sau un prag al veniturilor, fiecare dintre noi suntem datori să returnăm ceva societătii care ne-a permis să atingem acel nivel de excelentă. Am decis să dăm curs interesului manifestat si invitatiilor primite de la profesionistii români din tară, astfel încât, numărul oraselor în care vom organiza aceste seminarii au crescut de la patru, câte erau programate initial, la sapte”, ne-a declarat Andy Szekely.

PROGRAM

Orasele care vor găzdui seria evenimentelor “Comunică, Influentează, Convinge!” sunt Cluj-Napoca (13 noiembrie), Bucuresti (14 noiembrie), Bacău si Iasi (15 noiembrie), Suceava (16 noiembrie), Timisoara si Arad (20 noiembrie).
Antreprenorii, specialistii în vânzări, negociere, networking, public speaking, management si delegare, marketing si advertising, scriere comercială si beletristică, consultantă si coaching, parentalitate si educatie sunt invitati să participe la oricare dintre seminariile ce vor avea loc în următoarele locatii:

  • Cluj –Napoca, 13 noiembrie, Hotel Golden Tulip, sala Cupola Mică, interval orar 18.00-21.00;
  • Bucureşti, 14 noiembrie, Hotel Intercontinental, sala Rondă, interval orar 18.00-21.00;
  • Bacău, 15 noiembrie, Hotel President, sala 1, interval orar 10.00-13.00;
  • Iasi, 15 noiembrie, Hotel Palas, sala Rossini, interval orar 18.00-21.00;
  • Suceava, 16 noiembrie, Conacul Domnesc, interval orar 12.00-15.00;
  • Arad, 20 noiembrie, Hotel Continental, sala Astoria, interval orar 10.00-13.00
  • Timisoara, 20 noiembrie, Centrul de afaceri, interval orar 18.00-21.00;

Deoarece numărul de locuri este limitat, toti cei interesati sunt invitati să completeze formularul de înscriere pe care îl pot găsi pe pagina web a evenimentului la adresa www.persuasiune.ro/cic. Participarea va fi confirmată în limita locurilor disponibile.

DESPRE

Andy Szekely este antreprenor, autor si speaker motivational profesionist cu o experientă de 17 ani în domeniu. Andy a publicat cinci cărti, a produs 34 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor si editează un newsletter online cu peste 30.000 de abonati. Din postura de speaker si trainer, Andy Szekely a lucrat cu peste 50 de companii din cinci tări europene si a sustinut prezentări demonstrative în SUA, Canada si China. Ca antreprenor, a fondat două companii, editura AS Publishing si firma de training si consultantă AS Training & Coaching. De asemenea, Andy Szekely a pus bazele fundatiei Alpha Leadership pentru educatia viitorilor lideri ai României.

Bootcamp University este primul program complet de dezvoltare personală si profesională din România, care în cei 11 ani de existentă îsi trece în cont 700 de absolventi, 47 de editii, 18 traineri asociati si 42 de facilitatori. Împreună, cele patru sectiuni ale Bootcamp University, Self Mastery, People Mastery, Money Mastery si Speaker Mastery, construiesc temelia unei cariere profesionale de succes într-un context de învătare accelerată.

INFO

www.andyszekely.ro/

www.facebook.com/AndySzekelyPage

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: