Competiție internațională de public speaking: Exquisite public speakers la Iasi

Sâmbătă, 06.05.2017, începând cu ora 9:00 în Sala Voievozilor a Palatului Culturii din Iași, se va desfășura “Competiția internațională de public speaking: Exquisite public speakers” organizată de Toastmasters Iași.

Excelența este una dintre valorile Toastmasters, atribut demonstrat prin repetiție, daruire și consecvență, de către toți cei care își doresc să participe la această competiție. “Competiția internațională de public speaking” a apărut din dorința lor de a arăta mediului extern că programul nostru de dezvoltare este unul de calitate.

Acest program este dezvoltat in cei 92 de ani de existență Toastmasters in lume, care se reflectă în manualele care ne ghidează cresterea, în educația pe care o primim și din care învățăm să devenim mai buni și ne oferă mediul unde să ne provocăm pentru a crește ca oratori și lideri.

Această competiție se desfăsoară sub forma unei conferințe unde vom scoate la suprafață oamenii de valoare pe care i-a dezvoltat Toastmasters și programul educational robust pe care îl deține. Conferința are două obiective distincte, unul de educație si unul de competiție.

Partea educatională este susținută de speakeri naționali și internaționali, oameni de la care sa putem învăța, oameni cu experiență în domeniile care ne pasionează, leadership și public speaking.

Vorbitorii confirmați sunt Adrian Rîndașu (Manager Edurom) și Dananjaya Hettiarachchi ( Campionul Mondial Toastmasters din 2014 )

Partea competițională are, de asemenea, două ramuri importante:

  • Concurs de discursuri pregătite (limba engleza & română);
  • Concurs de evaluare a unui discurs pregătit (limba engleza & română).

Toastmasters Iasi este unul din cluburile puternice din țară, anul trecut a dat doi campioni naționali și a primit cea mai inaltă distincție în Toastmasters: “Distinguished Club”, iar “Competiția internationala de public speaking” reprezintă evenimentul potrivit pentru a susține în dezvoltare a noi public speakeri și leaderi.

INFO

Toastmasters Iasi

www.facebook.com/ToastmastersIasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

REFRESH Photography Art Award

Refresh Heritage Week (RHW) Iași 2019: 14-21 mai

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Muzeelor 2019 / CMN MOLDOVA Iasi

Tradițiile Iașului: „Iași – elemente de identitate vizuală”

13 ani de ROCK’N’IAȘI

Atelier Leadership și Inovație pentru Viitor | 29 mai 2019 | Fab Lab Iași

Scrie un comentariu: