Competiție internațională de public speaking: Exquisite public speakers la Iasi

Sâmbătă, 06.05.2017, începând cu ora 9:00 în Sala Voievozilor a Palatului Culturii din Iași, se va desfășura “Competiția internațională de public speaking: Exquisite public speakers” organizată de Toastmasters Iași.

Excelența este una dintre valorile Toastmasters, atribut demonstrat prin repetiție, daruire și consecvență, de către toți cei care își doresc să participe la această competiție. “Competiția internațională de public speaking” a apărut din dorința lor de a arăta mediului extern că programul nostru de dezvoltare este unul de calitate.

Acest program este dezvoltat in cei 92 de ani de existență Toastmasters in lume, care se reflectă în manualele care ne ghidează cresterea, în educația pe care o primim și din care învățăm să devenim mai buni și ne oferă mediul unde să ne provocăm pentru a crește ca oratori și lideri.

Această competiție se desfăsoară sub forma unei conferințe unde vom scoate la suprafață oamenii de valoare pe care i-a dezvoltat Toastmasters și programul educational robust pe care îl deține. Conferința are două obiective distincte, unul de educație si unul de competiție.

Partea educatională este susținută de speakeri naționali și internaționali, oameni de la care sa putem învăța, oameni cu experiență în domeniile care ne pasionează, leadership și public speaking.

Vorbitorii confirmați sunt Adrian Rîndașu (Manager Edurom) și Dananjaya Hettiarachchi ( Campionul Mondial Toastmasters din 2014 )

Partea competițională are, de asemenea, două ramuri importante:

  • Concurs de discursuri pregătite (limba engleza & română);
  • Concurs de evaluare a unui discurs pregătit (limba engleza & română).

Toastmasters Iasi este unul din cluburile puternice din țară, anul trecut a dat doi campioni naționali și a primit cea mai inaltă distincție în Toastmasters: “Distinguished Club”, iar “Competiția internationala de public speaking” reprezintă evenimentul potrivit pentru a susține în dezvoltare a noi public speakeri și leaderi.

INFO

Toastmasters Iasi

www.facebook.com/ToastmastersIasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Ateliere DICE | 13-16 iulie 2021

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași 14 – 16 septembrie 2021

Atelier „Artă și simbol în ceramica populară de Tansa” | Palatul Culturii

„Tainele ceramicii Cucuteni” | Atelier de pictură

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stand-up Comedy Show | Acaju

Târgul Faptelor bune | Ediția de Crăciun

Spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă | CCS Iasi

Concert FUEGO | Ateneul National Iasi

Scrie un comentariu: