Competitie de fotografie pentru studenti. Inscrieri pana la 1 martie

ISIC_concurs foto

Pentru a surprinde esenţa vieţii de student oriunde în lume, şi pentru a sărbători cei  60 de ani de când cardul ISIC a fost creat pentru prima dată, ISIC a lansat “60 de experienţe ISIC pentru studenţi – competiţia de fotografie”.

Trimite o imagine cu ce înseamnă viaţa de student pentru tine şi poţi intra într-o competiţie internaţională alături de toţi studenţii din lume. Cele 60 de fotografii câştigătore vor fi selectate pentru a apărea în albumul “60 de experienţe ISIC”, prin care se doreşte să se arate viaţa studenţilor în 2013.

Astfel, poţi alege una dintre cele 4 categorii pentru a-ţi înregistra fotografia, fiecare reflectând câte un aspect diferit din viaţa de student:în campus, esenţa vieţii de student, în jurul lumii şi schimbul intercultural.

PREMII

  • un iPad şi alte premii surpriză oferite de partenerii ISIC
  • un card ISIC gratis pe durata studilor
  • oportunitatea de a-ţi promova fotografia în jurul lumii

INSCRIERE

Pentru a intra în competiţie trebuie să fii student la zi la o universitate acredită. Trimite fotografia (maxim 3) până la 1.03.2013 şi o scurtă descriere a acesteia (50 de cuvinte sau mai puţin) cât şi categoria la care vrei sa înregistrezi poza. Fotografia poate fi pusă direct pe pagina oficială de Facebook: ISIC Global Office sau trimisa pe e-mail la competitions@isic.org.S

Sursa: 360.uaic.ro, www.isic.org

INFO

www.isic.org/

www.facebook.com/ISIC.GlobalOffice

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: