Competiția „Şah în cartiere” de la Iași. Finala se ține la Palas Mall

iasi-foto-sah-in-cartiere-2013-palas-mall-alexandru-cel-bun-tatarasi-copou-podu-ros
Evenimentul „Şah în cartiere” se va derula şi în anul 2013, în zilele de 15 si 16 august, în două etape.

În prima etapa, cea din data de 15 august, se vor desfăşura competiţii de şah în sistem elveţian, între orele 16.00 şi 20.00, simultan, în 4 cartiere din Iaşi, şi anume: Alexandru cel Bun, Tătăraşi, Copou, Podu Roş. În fiecare cartier vor fi premiaţi primii 10 clasaţi. Participarea este estimată la un număr între 250 şi 300 de persoane. În cea de a doua etapă, care va avea loc în data de 16 august, câştigătorii pe cartiere se vor confrunta în finala competiţiei, la Palas Mall, începând cu ora 16.00.

Competiţia este una deschisă oricărui amator de şah din Iaşi, iar pentru pasionaţii acestui sport, care participă an de an, ea reprezintă şi o bună repetiţie pentru Memorialul de Şah „Mihail Sadoveanu”, care în acest an va începe pe 18 august. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Şah Iaşi şi este finanţat prin Fundaţia Sportului Ieşean, suma acordată ridicându-se la valoarea de 7.000 lei.

Sursă: oradeiasi.oradestiri.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: