Competiţia de jocuri intelectuale „Ce? Unde? Când?” la Ateneul Tătărași

ce unde cand - competitie de jocuri intelectual afis iasi ateneul tatarasiAteneul Tătărași invită publicul sâmbătă, 5 aprilie 2014, de la ora 15.00, în sala Galeriile de Artă la Competiţia de jocuri intelectuale Ce, Unde, Când, organizată de Quiz Iași cu asistenţa logistică a Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Competiţia se va organiza în paralel cu cea din Chișinău pe același pachet de 40 de întrebări. Întrebările fac apel la logica, flerul și bagajul de cultură generală ale participanţilor și cer ca în maximum 60 de secunde, echipa formată din maximum 6 jucători să ajungă la răspunsul corect. Singură, colecţia de date nu garantează victoria. Brainstormingul, disecţia logică, capacitatea de a izola esenţialul și, uneori, norocul, sunt mijloace de a dezlega enigma. Înscrierea echipelor se face în locație și pe Facebook www.facebook.com/Quiz.Iasi.

Jocul de Ce, Unde, Când a fost inventat în URSS în anii ’80 ai secolului trecut și are astăzi nenumăraţi fani în toată lumea, fiind poate singurul produs de export calitativ al sovieticilor.

Aducând acest joc la dispoziţia ieșenilor, Quiz Iași continuă să ofere alternative deosebit de captivante pentru petrecerea timpului liber, antrenarea intelectului și dezvoltarea personală.

UNDE

ATENEUL TĂTĂRAȘI

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi,  Tel/fax: 0232-261.846,

e-mail:ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

INFO

Pentru mai multe detalii privind Competiția Ce, Unde, Când sau alte activităţi similare organizate de Quiz Iași, accesaţi pagina de facebook:

Telefon de contact: 0753532542 (Andrian), 0758513203 (Romeo)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: