Compartimentare inteligenta: un raft special pentru dispozitivele mobile

secret-storage-smart-device

Se numeste „Stage Interactive Shelf” si este o piesa de mobilier simpla, dar care si-ar gasi locul foarte repede in absolut orice casa de oameni pasionati de tehnologie si de gadgeturi.

Stage Interactive Shelf este un raft cu sertar incorporat special creat pentru dispozitive mobile si pentru incarcarea acestora. Scopul acestuia este sa te ajute sa fii organizat, sa ai un spatiu de depozitare special pentru gadgeturi si sa scapi de problema cablurilor intinse prin casa si de descalcirea lor.

Studioul de design Spell a listat toate aceste nevoi si s-a pus pe treaba pana a gasit solutia ideala, usor de integrat in orice casa si care te ajuta sa economisesti timp si spatiu.Raftul se prinde in perete si ascunde practic un prelungitor conectat la priza su prize direct prinse in perete. Este foarte usor de montat si poate fi realizat din orice tip de lemn si il puteti colora dupa bunul dumneavoastra plac.

Placa superioara a raftului este de fapt un capac culisant care, odata tras, scoate la iveala un sertar in care va puteti pune gadgeturile si incarcatoarele acestora. Marginea raftului este zimtata pentru a putea prinde acolo mufele de incarcare ale fiecarui dispozitiv pentru a nu le incurca.

Cand sertarul este inchis, ramane la vedere o mica nisa in care puteti pune tableta sau telefonul in pozitie verticala pentru a continua sa le folositi si cand sunt la incarcat daca aveti nevoie.

Sursa foto: captivatist.com

INFO

wwww.povesteacasei.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: