”Comoara piratilor” – spectacol de teatru pentru copii

 

Sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 11:00, Marionnette Show vă invită la spectacolul pentru copii „Comoara piraților”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!

Pentru a pleca într-o altă călătorie palpitantă, neînfricatul căpitan Ronson și ajutorul lui de nădejde, piratul Fricușteț, au nevoie de ajutorul copiilor! Cei doi aventurieri puși pe fapte mari nu țin cont de anotimpul friguros, și se aventurează într-o nouă expediție pe mare pentru a căuta comoara fermecată! Surprizele însă nu îi ocolesc, și astfel cei doi se vor confrunta cu anumite situații neprevăzute. Dacă se vor descurca cele două personaje, și mai ales dacă vor găsi comoara fermecată…vă invităm să aflați!

Printre zâmbete și hohote de râs, personajele vă vor învăța să nu renunțați niciodată la visele voastre oricât de multe obstacole ați întâmpina, să împărțiți și să fiți darnici cu prietenii voștri, să fiți recunoscători celor ce vă ajută și vă sunt alături și mai ales să vă amintiți mereu de cuvintele magice „Mulțumesc”, „Te rog”, „Îmi pare rău”, „Iartă-mă”!

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului,  de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: