CommIT – Upgrade your community

commIT

Campania CommIT se adreseaza in special organizatiilor non-guvernamentale, institutiilor de invatamânt institutiilor de presa, si grupurilor de initiativa din comunitate, si are ca scop dezvoltarea unei aplicatii IT pentru solutionarea unei probleme din comunitate.

Aplicantii sunt cei care identifica problema şi propun solutia tehnica, iar in urma jurizarii aplicatiilor, Gambit IT va implementa ideea propusa. Mijloacele pe care Gambit IT le pune la dispozitia aplicantilor pentru solutionarea problemei identificate sunt dispuse dupa cum urmeaza: creare website, aplicatie smartphone, branding campanie, online marketing, consultanta de business, film de prezentare. Mijloacele de sustinere difera in functie de tipul proiectului ales, asistenta Gambit IT si a Fundatiei Comunitare Iasi fiind oferita aplicantilor conform calendarului prezentat.

JURIZARE

Jurizarea proiectelor se va face de catre un juriu compus din reprezentanti ai comunitatii, un membru al Fundatiei Comunitare Iasi si un reprezentant al firmei Gambit IT, pe baza unor criterii stabilite: gravitatea problemei identificate, relevanta problemei pentru comunitate, numarul de persoane atinse de problema, schimbarea vizata prin implementarea solutiei, numarul de beneficiari, rezultatele pe termen lung ale proiectului.

PROGRAM

Proiectul se desfasoara in perioada 04.02.2013 – 30.11.2013 in mai multe etape:

1. Lansarea proiectului si inscrierea online a ideilor (04 februarie 2013 – 03 martie 2013)

2. Jurizarea proiectelor propuse (04 martie – 17 martie 2013)

3. Implementarea proiectului (18 martie – 15 iulie 2013)

4. Monitorizarea rezultatelor (15 iulie – 30 noiembrie 2013)

INSCRIERE

Campania presupune inscrierea online a ideilor de produs comunitare, pe www.fonduri.fundatiacomunitaraiasi.ro prin completarea formularului de aplicare. Toate câmpurile formularului sunt obligatorii. Pot inscrie proiecte, persoane de orice vârsta, indiferent de sex, religie sau nationalitate. Fiecare participant poate inscrie mai multe proiecte. Prin inscrierea ideilor, participantii nu renunta la nici un drept de autor.

Campania CommIT este initiata de Fundatia Comunitara Iasi in parteneriat cu GAMBIT IT.

INFO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: