Comedy Night | Dead Soldier

Sunteti asteptati cu usile larg deschise la un show de stand-up comedy cu Petrica Istoc, Gabriel Dumitriu, Dominic Iacob si Calin Gheorghiu. Unde? La barul vostru preferat, singurul Speakeasy din Iași, Dead Soldier.

Înăuntru găsiți la bar cocktailuri făcute cu măiestrie de Daniel Savan sau Florin Bălan și….multă multă voie bună. Așadar, toate condițiile ca să puteți aplauda glumele unui grup de stand-up format pe scena Open Mic din Iași.

Petrica Istoc face stand-up din 2015. Este ocupant al locului trei la “Festivalul Internațional de Stand up Comedy” și câștigător la “Stand upFest”. Poate l-ai văzut la “iUmor” sau la “Roast Battle” sau chiar live la spectacole. În afară de faptul că iubește să facă oamenii să râdă, altceva chiar nu contează despre el.

Gabriel Dumitriu este autor al volumelor Pupăza din Morții Tei, comediant part-time pe internet și full-time în locurile în care n-ar trebui să fie comediant. S-a publicat pe sine însuși și câteva mii de oameni cască gura lunar la toate prostiile lui. După succesul de proporții nemaiîntâlnite pe scena open-mic-ului de stand-up comedy din Iași, a participat în ultimul sezon iUmor, ajungând din prima în finală. Îi plac câinii și fetele.

Dominic Iacob a urcat pentru prima dată pe o scenă în 2018, la un open-mic și, de atunci, face asta constant. A deschis multe spectacole în țară și a câștigat locul III la FISC-Open Mic (putea mai mult).

Calin Gheorghiu este un mare fost șahist, a cărui carieră s-a încheiat prematur după ce l-au bătut indienii la mondiale și l-au lăsat și fără zaruri. Este, pe planul comediei, un rezultat al open mic-ului de la Iași. A rupt și scenele din Club 99, Comics și The Fool, așa că acum s-a apucat de slăbit ca să n-o rupă și pe cea din Dead Soldier. Glume fresh și crowd work super mega deloc regizat si repetat în fața oglinzii.

BILETE

Pretul biletului este de 30 lei, iar rezervarile se fac la nr. telefon 0723 161212.

INFO

Dead Soldier

Str. Cuza Voda, Iasi

www.facebook.com/DeadSoldierSpeakeasy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: