Comedia „Sincer… Te iubesc?!” la Restaurant Traian

sincer te iubes traian

În luna iubirii vă invităm la teatru! La cererea publicului, vineri, pe 5 februarie 2016 de la ora 18.00 la Restaurant Traian se joacă din nou, piesa „Sincer… Te iubesc?!”, în regia lui Viorel Vârlan, o comedie, adaptare după texte de Giovanni Boccaccio, Dumitru Solomon, Valentin Nicolau și Teodor Mazilu.

Distribuția: Andrei Ciobanu, Erica Moldovan, Viorel Vârlan.

Piesa este o comedie savuroasă cu accente dramatice despre dragoste și trădare, despre cum poate femeia să iubească și să înșele, despre erotism și senzualitate, despre monotonia în cuplu și tentațiile ce se ivesc la tot pasul, despre căsătorie și libertinaj, despre demnitate și naivitate, despre sensibilitate și suferință.”, Viorel Vârlan, regizor.

Spectacolul „Sincer… Te iubesc?!” plasează în centrul atenției femeia, care se îndrăgostește, iubește și trădează cu aceeași intensitate în cadrul triunghiului conjugal. Relația conjugală dezvăluie trei ipostaze ale femeii adultere: victimă, călău și partener fidel al căsniciei devenită afacere.

În luna februarie nu râdem de dragoste, ci râdem din dragoste… pentru teatru la Restaurant Traian!

REZERVARE

Accesul în sală se face începând cu ora 18.00, în baza unei rezervări la 0728 155 151. Costul biletului este de 44 lei/persoană şi include accesul la spectacol şi o gustare rece. După spectacol, vă invităm să participaţi şi la degustarea de vinuri semnată de Cramele Bucium Iaşi.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

Webrestauranttraian.ro

FBwww.facebook.com/restauranttraian.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: