Comedia ”Scaunul din strana” @Ateneul din Iasi

Ateneul din Iași vă invită sâmbătă, 16 septembrie 2017, la ora 19.00 la spectacolul de teatru „Scaunul din strană” al Școlii Populare de Arte „Titel Popovici”

În unele biserici ortodoxe din România, aproape de altar sunt mai multe scaune şi fiecare dintre ele poate deveni proprietatea pe viaţă a celui care dă suma de bani corectă.

Într-un sat din Moldova, stăpânul unui astfel de scaun a murit aşa că preotul organizează o licitaţie la care participă un număr de şapte localnici, fiecare dintre ei având puternice motive lumeşti pentru a deveni proprietar. Licitatorii folosesc toate tertipurile posibile cu scopul de a câştiga (de la insultă până la ameninţare), uitând cu desăvârşire faptul că se află într-un lăcaş de cult. Iar când învingătorul realizează că de fapt nu are suma de bani promisă, comicul situaţiei atinge paroxismul.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 15/10 lei (cu reducere) și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: