Comedia „Asta-i ultima dată” la Ateneul din Iași

Ateneul din Iași și Teatrul 18 prezintă „Asta-i Ultima Dată!”, o comedie spumoasă în trei acte despre iubire, fidelitate și căutarea fericirii într-o „nouă societate fără păcat”, adaptare după Neil Simon, duminica, 27 mai 2018, ora 18, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului.

„Ție chiar îți place viața ta?” este întrebarea la care Barney, un patron de restaurant pescăresc, caută răspunsul în cele mai nepotrivite locuri. El invită pe rând trei femei diferite acasă la mama sa, din dorința de a-și găsi „fericirea extraconjugală”. În scenă apar pe rând Elaine Navazio, „o femeie atrăgătoare, cu poftă de pește”, Bobbi Michelle, o cântăreață debutantă ce așteaptă să fie descoperită, și Jeanette, o prietenă a familiei Cashman. Oricine se poate regăsi în Elaine, Bobbi, Jeanette sau Barney și în poveștile lor pe care le puteți afla dând curs invitației la o seară de teatru viu și vesel, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Un spectacol recomandat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Elaine: Cezara Fantu; Bobbi: Andreea Diac; Jeanette: Alexandra Elena Botez; Barney: Tudor Alexandru. Regia: Adrian Bradu. Makeup și Costume: CarmenS. Durata spectacolului: 2h, cu o pauză de 10 min după primul act.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate online de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: