Comedia “AMANTA” la Teatrul Luceafarul

A sosit timpul să ne bucurăm de o nouă comedie savuroasă, jucată de actori excepționali! Marti , 27 noiembrie, începând cu orele 19:30, mergeți la piesa de teatru „Amanta”, care are loc la Sala Mare a Teatrului Luceafarul din Iasi !

Comedia „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici – o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz – va fi pusă în scenă de artişti de notorietate, iubiţi de public pentru rolurile de excepţie interpretate în numeroase filme şi piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia (Olga), Tania Popa (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) şi Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu).

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură….Uuups….Didina nu doarme. E furioasă! Câţi bărbați nu au pregătit o minciună când au lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai, să vedem pe unde scoţi cămaşa, când în familie cumnatul e… procuror! Trebuie să vedeți spectacolul „Amanta” pentru a afla cum va ieşi dintr-un astfel de coşmar conjugal avocatul infidel.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate, la preţul de 80 si 100 lei, din reţeaua Eventim si agentiile de bilete ale Tearului National ( program zilnic 12 – 17 , exceptand ziua de miercuri ) si Teatrul Luceafarul Iasi ( program de marti pana duminica inclusiv 9- 14 caseria si 14 – 19 in foaierul teatrului ) , se pot comanda bilete cu distributia acestora la birou sau domiliu in oric interval al zilei de la 7.30 pana la orele 21.00 , fara a se percepe taxa de distributie.

INFO

Agentia Turneelor Nationale

www.facebook.com/atnromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: