Colorina, o calatorie in lumea culorilor

Intalnire de psihoterapie de grup in cadrul careia vom folosi ca principal instrument CULOAREA!

Sâmbătă,6 aprilie 2013, începând cu ora 10.00 petrecem patru ore frumoase împreună în atelierul de pictură al Manuelei Pavel. Aceasta este o initiativă care se adresează persoanelor ce iubesc arta si exprimarea cu ajutorul ei fără a fi însă profesioniste. Nu sunt necesare cunostinte nici priceperi deosebite în ale pensonului. Ca pentru orice programare vă invităm să sunati inainte pentru a ne acorda timp si răgaz să povestim despre ceea ce vă frământă. Grupul va fi alcătuit din cel mult douăsprezece persoane, tocmai pentru a oferi un spatiu generos fiecăreia dintre dumneavoastră.

Psihoterapia de grup iti ofera sansa de a folosi resursele celorlalti pentru a gasi raspunsurile de care ai nevoie. Intr-un cadru securizant,confidential si nonconformist, asa cum este atelierul de pictura, te vei simti relaxata si eliberata.

Calatoria fiind condusa de catre psihoterapeutul Ana-Aurelia Baianu poti fi sigura ca multe dintre intrebarile si problemele tale isi vor gasi rezolvarea. Vei avea la dispozitie suporturi din hartie,culori nenumarate si pensoane,vei fi tu cu tine insati si tu cu noi toate.

INSCRIERI

Willing te invita sa incepi schimbarea pe care iti doresti sa o faci in viata ta scriind la office@willing.ro sau telefonand la 0758512043.

Intalnirile COLORINA vor fi lunare, grupul mentinandu-se de la o intalnire la alta astfel incat sa cream acea atmosfera si legatura de incredere. Investitia lunara este de 100 lei si reprezinta contravaloarea a patru ore de terapie si pictura, materialele folosite pe care le achizitioneaza organizatoarele) si bufetul cu bauturi si gustari. Plata se face pe loc.

Psihoterapia de grup se desfasoara in atelierul de pictura al Manuelei Pavel si incepe la ora 10:00 dimineata.

INFO

Willing – Psihoterapie si dezvoltare persoanala

willing.ro/culorile-din-viata-noastra/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: