“Coloreaza un destin”, campanie de ajutorare a copiilor cu deficiente neuro-motorii

coloreaza-un-destin

Campania “Coloreaza un destin” a inceput pe 1 noiembrie si se va incheia pe 30 aprilie 2012. Initiativa a plecat de la o nevoie stringenta identificata de Fundatia Bethany in judet, si anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii si tineri cu deficiente neuro-psiho-motorii.

In ultimii ani, foarte multi parinti au adresat fundatiei noastre cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie si alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficiente, deoarece serviciile deja existente nu mai fac fata numarului tot mai mare de solicitari. Din dorinta de a-i ajuta pe acesti parinti, s-a conturat ideea campaniei“, a explicat Georgiana Vieru. )

Campania COLOREAZĂ UN DESTIN! se va desfăşura pe parcursul a 6 luni şi va cuprinde o serie de evenimente şi activităţi caritabile:
o Spectacol de teatru pentru copii organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi – 3 decembrie 2011 – în colaborare cu Teatrul Luceafărul şi cu grădiniţe ieşene. Parte din suma obţinută din vânzarea biletelor va fi donată Fundaţiei Bethany pentru deschiderea centrului de recuperare;
o Spectacol de teatru pentru adolescenţi şi tineri – 5-10 decembrie 2011.
o Campania Inimă Bună – 12 – 19 decembrie 2011. Inimă Bună este o campanie stradală de strângere de fonduri ce va fi realizată cu sprijinul a foarte mulţi voluntari.
o Târg de obiecte de antichitate – 3 – 5 februarie 2012. Vor fi scoase la vânzare, în cadrul unui centru comercial, obiecte de antichitate adunate de voluntari.
o Concurs interşcolar – Cea mai “voluntară şcoală” – aprilie 2012. Concursul va fi organizat între liceele din Iaşi care vor fi provocate să realizeze fiecare în propriul liceu, câte o campanie de strângere de fonduri, cu scopul de a contribui la deschiderea centrului de recuperare.
o Seară de Gală cu licitaţie în scop caritabil – martie 2012. Va fi o recepţie unde vor fi invitate persoane din mediul public (business, politic, cultural, etc). În cadrul evenimentului va fi organizată o licitaţie cu obiecte donate de creatori de modă, persoane foarte cunoscute, care, astfel, se vor alătura eforturilor noastre de a realiza acest centru de recuperare.
o Ateliere de facepainting oferite pe tot parcursul campaniei copiilor în cadrul spaţiilor de joacă din centre comerciale – se vor realiza cu sprijinul voluntarilor Bethany;
o Campania 2% pentru redirectionarea impozitului pe venit (persoane fizice), 20% din impozitul pe profit (persoane juridice) – Ianuarie, Februarie 2012

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: