Color Camp Festival la Husi

color camp festival - poster

Aflat la prima ediție, Color Camp Festival se va desfășura într-un peisaj mirific, la intersecția perfectă dintre natură și urban, în fostul camping RAHOVA, situat la ieșirea din orașul Huși. Hai să anihilăm împreună disconfortul termic la marginea pădurii Dobrina între 5 și 6 august 2016. Timp de două zile, veti transpune distracția de vară în colori și sunete!

Colorează-ți weekend-ul la propriu cu materialele puse la dispoziție de organizatori! Fiecare participant va avea acces la pudră colorată oferită la intrare.

Fondul muzical va fi asigurat de artiști precum Corina, Puya, Nicole Cherry, Maximilian, DJ AMY & MC John Kastha și mulți alții. Pe scena de muzică tradițională românească va urca celebrul ansamblu folcloric “Trandafir de la Moldova”, împreună cu maestrul Valerică Petraru.

Iată câteva dintre surprizele care se pregatesc pentru voi:Concerte & spectacole; Petreceri de muzică electronica; Show-uri cu animatori și dansatori; Spectacole pirotehnice; Picturi si fotografii; Proiecții video 3D; Jocuri de lumini și lasere; Zonă de Bar & Food; Standuri cu diverse produse (dulciuri , vinuri locale); Zonă de relaxare cu hamace, perne și șezlonguri; Alte activități distractive.

Vino la Color Camp Festival să petreci un weekend departe de rutina cotidiană și căldura insuportabilă.

BILETE

Pentru informatii suna la: 0784 915 121 / 0784 915 122. Biletele se gasesc la: HUSI: Terasa La Posta, Restaurant Podgoria Husi, Cofetaria Select. VASLUI: la chioscurile de ziare. BARLAD: chioscurile de ziare. Pretul biletelor variaza intre 40 lei/zi sau 70 lei/2 zile[IN AVANS, pana pe 29 iulie]. La intrare, biletele vor costa 60 lei/zi sau 100 lei/2 zile.

INFO

Camping Dobrina

www.facebook.com/colorcampfestival

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Bucovina Rock Castle 2018

SummerFEST 2018 – cel mai mare festival din Republica Moldova

Electric Castle Festival anunță headliner-ii pentru ediția din 17 – 21 iulie 2019 + multe alte nume importante din rock, house și electro

Neamt Music Festival / OPUS: 1

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O colecţie cât o casă memorială

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Povești de Crăciun cu magicianul Marian Râlea

Din suflet de român – Spectacol Folcloric Caritabil

Scrie un comentariu: