Colonia îngerilor, spectacol de teatru – Les Incontournables

În preajma sărbătorilor de iarnă, trupa de teatru clasic a Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI), Les Incontournables, pregăteste un moment special. Pe data de 9 si 10 decembrie, ora 19.00, sala B. Fondane din Institut Français Iasi (situat în Copou), va avea loc spectacolul de teatru „Colonia îngerilor”.

O incursiune a unor îngeri diferiti de cei sfinti, unde comicul (negru) si tragicul împletesc o poveste despre mizeria umană. Un spectacol cu sentimente vii în oameni aproape morti, cu pasiuni, intrigi si răsturnări de situatie. Dacă vreti să redescoperiti îngerul din voi, cu sigurantă nu trebuie să ratati acest spectacol! Spectacolul „Colonia îngerilor” de Stefan Caraman a primit, în 2005, premiul UNITER pentru cel mai bun script al anului. Adaptare text si regie: Lucian BĂICEANU

Distributia: Daria Elena Stan, Farah Maamer, Petru Dublea, Stefana Secară, Mădălina Andreea Ciomaga, Mitică Popovici, Cristiana Chiriac Moruzzi, Lucian Nevoe, Alina-Andreea Ciuraru, Med Amine Benselem, Anca Santa, Miruna Verdes, Mircea Susu, Lavinia Gîtu.

Decor: Alin Blembea

Tehnician lumini/sunet: Virga Vlad si Robert Nagy

Afis: Zavate Maria Madalina

Trupa de teatru a Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi a apărut ca proiect în anul 2009, la ideea membrilor aflati la conducere în acea perioadă. Fiind un departament special din cadrul ASFI, în care se poate înscrie orice membru al asociatiei, după ce trece prin câteva probe de selectie, În timp, trupa de teatru a devenit foarte populară si apreciată atât de membrii asociatiei, cât si de publicul ce a participat la reprezentatiile desfăsurate. Scopul trupei de teatru este de a valorifica si de a face cunoscut publicului teatrul francez si român, în general, si cel francofon, în special, prin spectacole cât mai diverse si atractive.

INFO

Institutul Francez Iasi

Bd. Carol 26

www.institutfrancais-roumanie.com

www.asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: