Colocviul National de Muzicologie, editia XIV

Universitatea G. Enescu IasiAnul acesta, festivitatea de deschidere a colocviului va avea loc vineri, 17 februarie, de la ora 16.00, la Universitatea de Arte „George Enescu“, in Sala Eduard Caudella a Casei Bals. Festivitatea va fi urmata de lansarea celui de al VII-lea volum de „Studii de muzicologie” a prof. Maria Popescu. „Colocviul National de Muzicologie” se afla la editia a XIV-a, tema acestuia fiind „Arta sonora si interdisciplinaritatea“.

Institutiile care au facut posibila editia din acest an sint: Facultatea de Compozitie, Muzicologie, Pedagogie Muzicala si Teatru din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu”, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Colegiul National de Arta „Octav Bancila. Proiectul a fost coordonat de prof. Ramona Brucar, de la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, prof.drd. Gabriela Rusu, de la Colegiul National Iasi si de prof. Maria Georgeta Popescu, de la Colegiului de Arta „Octav Bancila”.

Printre invitati se numara cele 26 de cadre didactice si 7 elevi din Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Gheorgheni, Oradea, Tirgu Jiu, Suceava si Iasi, care sint coautorii volumului „Studii de muzicologie”. Vor mai participa prof.univ.dr. Mihail Cozmei, prof.univ.dr. Gabriela Ocneanu, conf.univ.dr. Florin Bucescu, prof. Viorel Barleanu, prof. Ileana Spatarelu, Dora David, asist.univ.dr. Dorina Iusca, precum si parintii elevilor participanti.

“Colocviul National de Muzicologie” are loc la Iasi, in perioada 17-18 februarie.

Autor: Alexandra COROLEA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Scrie un comentariu: