Colinde romanesti si internationale

Opera Nationala Romana Iasi anunta duminica, 18 decembrie, de la ora 18.30, la Ateneul Tatarasi, concertul de Colinde romanesti si internationale. Vor interpreta solistii: Cristina Simionescu Sandu, Laura Magdalena Scripcaru, Elena Rosca, George Cojocariu si corul de copii Juniorii Operei, alaturi de ansamblul de percutie -Alternances Junior- format din elevi ai Colegiului National de Arta “Octav Bancila”.

Corul de copii al Operei a fost infiinţat anul acesta sub atenta indrumare a dirijorului Raluca Toma, evoluand cu succes in spectacolul Tosca sau in concertul de Musical-uri. In seara rezervata colindelor juniorii vor fi acompaniaţi la pian de Traian Hudumeac.

Pentru ca biletele la acest spectacol s-au epuizat, o alta reprezentatie a fost programata miercuri, 21 decembrie, de la ora 18.30, in Sala de Teatru a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” Iasi.

De asemenea, luni, 19 decembrie, Juniorii Operei vor sustine un concert de colinde in aer liber, de la ora 17.00, in fata cubului de pe B-dul Stefan cel Mare (langa Agentia Operei). Eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: