Colecție unică de motociclete vintage, Harley și Indian, la Palas Mall

expozitie-iasi-motociclete-vintage-harley-indian-palas-mall-2014

O colecţie unică de motociclete Harley şi Indian va putea fi admirată la Palas Mall, în perioada 5 – 11 mai 2014, de către iubitorii de motoare şi nu numai. Expoziţia „Vintage Motorcycles” va avea loc în Atrium şi va include adevărate bijuterii pe două roţi, îndrăgite de generaţii de bikeri din întreaga lume.

În premieră pentru regiunea de nord-est, în piaţeta centrală din Palas Mall vor fi expuse15 modele de motociclete rare, inestimabile ca valoare. Cea mai „bătrână” motocicletăeste un superb „Indian Racer”, fabricat în anul 1926, iar cea mai „tânără” este „Fat-Boy”de la Harley, din 1995. Tot la capitolul exemplare inedite se numără: „Harley Racer” (1927) – una dintre cele mai rare motociclete create de celebrul brand Harley-Davidson; „Indian Scout” (1937) – motocicletă superioară din punct de vedere tehnic multor modele de la acea vreme; „The Police” (1962) – folosită de poliţia americană pentru monitorizarea traficului; „Golden Eagle” (1984) – placată cu aur şi „Fire Bike” (1974) – fabricată de Harley-Davidson pentru comemorarea pompierilor merituoşi. În plus, aproape fiecare deceniu al secolului trecut este reprezentat de câte un model de excepţie, care se evidenţiază prin tehnologia folosită, componente, design şi elemente grafice.

Motocicletele expuse sunt aduse din Germania şi fac parte din colecţia „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”, care deţine, în total, 26 de piese rare. Colecţia a fost prezentată în întreaga Europă, în ţari precum Suedia, Spania, Franţa, Italia, Cehia,Austria, Belgia, Olanda şi Croaţia.

INFO

W: palasmall.ro
E: pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: