Colecta de produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte si asternuturi destinate persoanelor fara adapost din Iasi

colecta

Actiunea va incepe joi, 26 februarie, de la ora 18.00. In Galeria Fondane a Institutului Francez Iasi va fi organizata la aceeasi ora proiectia filmului „Mariage à Mendoza” de Edouard Deluc (comedie dramatica, 1h34 min., 2013). Filmul va fi subtitrat in limba romana, iar intrarea va fi gratuita.

Inainte si dupa vizionarea filmului, diversi membri si reprezentanti ai fundatiei se vor afla in sala pentru a face o prezentare a activitatilor pe care le desfasoara si a raspunde la intrebarile publicului.

Institutul Francez Iasi va sustine aceasta actiune umanitara timp de doua saptamani (pana joi, 12 martie), servind ca punct de colectare.

Un Coup de Main d’Emmaüs (fundatie infiintata in anul 2001 la Iasi, care are ca scop incluziunea sociala a persoanelor adulte fara adapost, prin intermediul unor proiecte diverse: centru de adapost, magazin etc.) organizeaza timp de doua saptamani, in parteneriat cu Institutul Francez Iasi, o colecta de produse alimentare (cele neperisabile fiind prioritare), imbracaminte, incaltaminte si asternuturi destinate persoanelor fara adapost Iasi.

INFO

Un Coup de Main d’Emmaüs

Web: emmaus.ro

FB: www.facebook.com/EmmausIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: