Cocoselul neascultator | Ateneul National din Iasi

Joi, 23 ianuarie, ora 11.00 vă invităm la spectacolul „Cocoșelul neascultător”, regia Ina Ilaşciuc-Ungureanu, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, Republica Moldova, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași!

Piesa „Cocoşelul neascultător”, scrisă de Ion Lucian cunoaște mai multe versiuni de montare în diferite țări. La Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți ea a fost montată în regia Inei Ilasciuc-Ungureanu.

Spectacolul Cocoşelul neascultător urmăreşte povestea Cocoşelul și prietenilor săi, care se confruntă cu uneltirile Vulpoiului.  Deşi este avertizat de lăcomia acestuia, când rămâne singur, eroul principal uită sfaturile prietenilor şi dă de necaz, celelalte personaje, pornesc în ajutorul Cocoşelului.

Spectacolul ilustrează atât pericolul la care sunt supuşi cei care se lasă pradă propriilor slăbiciuni, cât şi puterea prieteniei.

BILETE

Biletele vor fi puse în vânzare la următoarele prețuri: 10 lei si pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro  sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: