„Cocoșatul de la Notre-Dame” – Universitatea ”Ovidius” din Constanța / FOI 2019

Ateneul din Iasi va invita la spectacolul „Cocoșatul de la Notre-Dame” – Universitatea ”Ovidius” din Constanța, după Victor Hugo

  • joi, 23 mai 2019, ora 19:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” – Ateneul din Iasi

Music-hallul „Cocoșatul de la Notre – Dame” vă invită să pășiți în lumea întunecată a Parisului medieval și în viețile umbrite de un destin nefericit a lui Quasimodo, clopotarul grotesc al Catedralei Notre – Dame, a arhidiaconului Frollo, chinuit de o viață fără speranță, a Esmeraldei, Frumoasa țigancă dansatoare, a chipeșului căpitan Phoebus, care o păcălește pe Esmeralda făcând-o să creadă că o iubește.

Universitatea Ovidius este o instituție de învățământ superior publică fondată în 1961, devenită în 1990 o universitate multidisciplinară, cu programe de studii de licență, masterat și doctorat de calitate, recunoscută de instituții de acreditare naționale și internaționale cu grad de încredere ridicat. Cu peste 15.000 de studenți, Ovidius este cea mai mare universitate europeană la Marea Neagră.

Regia: Daniela Vitcu. Libret: Carmen Aldea-Vlad. Muzica compusă de: Alexandru Neș. Coregrafia: Stela Cocârlea

Distribuție: Quasimodo – Alexandru Florea; Esmeralda – Mirela Mihai / Deuis Beatrice Done; Poetul Gringoire – Grațian Prisacariu; Clopin – Ionuț Dulgheriu; Călugărul Frollo – Iulian Ene; Phoebus – Cristian Goaie; Fleur-de-Lys – Denisa Iova/Catinca Hanțiu.

BILETE

Bilete pe: www.ateneuiasi.ro direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului. Pret bilet: 10 lei

INFO

Ateneul din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: