”Cocktail” de Aldo Nicolaj | LIVE STREAMING

Stralucitoare si surprinzatoare –MAIA MORGENSTERN si CARMEN TANASE – va invita la COCKTAIL – o petrecere MAGICA – menita sa implineasca marele vis al protagonistelor : doua femei frumoase, fermecatoare si pline de viata, decid sa refuze rutina, sa risipeasca umbrele si sa spulbere neimplinirile trecutului, sperand fiecare o noua sansa la dragoste, cu convingerea ca PENTRU IUBIRE NU E NICIODATA PREA TARZIU.

FLAVIA SI GIANNA – doua prietene temperamentale, impart de cativa ani acelasi apartament, dupa separarea de fostii lor soti, dar nu au – in nici un caz si sub nici o forma – aceleasi principii de viata. Resemnarea in urma despartirii este doar o aparenta bine intretinuta de viata lor activa si plina de contraste comice: cel mai asteptat moment la job este sfarsitul programului, vacantele au in spate luni intregi de economii, pentru diete ratate exista croiala pe bie, pentru iesirea din rutina- spalatul vaselor, iar alcoolul nu este o solutie pentru nimic. Nevoia de iubire nu se compenseaza. Si totusi un COCKTAIL… o privire… o intalnire … si viata se schimba, totul se schimba… iar marea surpriza nu se va lasa asteptata. Magic! Sigur va fi magic! Magic !MAGIC !!!

Dar… consecintele unei petreceri sunt intotdeauna imprevizibile. Va fi… magic ???

COCKTAIL de Aldo Nicolaj, o comedie fabuloasa marca MAIA MORGENSTERN si CARMEN TANASE, cu Jawad Mohammad, Cosmin Pana, Florina Gleznea si Viviana Gherasim! Regia: Mariana Camarasan.

ACCES

Acces Live: 60 lei/ spectacol. Pentru bilete CLICK AICI

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: