Coca-Cola te invită să colinzi și să dăruiești/ Iasi, 15 decembrie

Coca-Cola te invită să colinzi și să dăruiești/ Iasi, 15 decembrie AUTOMATUL COCA-COLA COLINDEÎn luna sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola inspiră consumatorii să creadă într-o lume mai bună.

După ce a strâns mii de motive pentru care merită să credem într-o lume mai bună, pe site-ul www.motivesacredem.ro, Coca-Cola continuă campania Motive să credem și lansează primul aparat din România care primește cu colindul – Automatul Coca-Cola.

În perioada 01-25 decembrie 2012, Coca-Cola ne propune să devenim noi înșine surse de speranță și motive de bucurie, oferindu-ne ajutorul necondiționat și participând la un act de bună credință.

Dacă am putea face o donație colindând, oare am cânta pentru a oferi spijin celor din jur? – așa sună provocarea inedită pe care Coca-Cola o lansează de sărbători.

“Cred cu tărie că energia şi sursa de bunătate a acestei lumi suntem chiar noi. De la această premisă am plecat şi în dezvoltarea campaniei Motive să Credem prin care căutăm acele motive pentru care merită să credem într-o lume mai bună.

Încă de la debutul campaniei am primit mii de motive, fiecare special în felul lui, lucru care ne-a aratat, încă o dată, că reușim, zi de zi, să fim parte din viața consumatorilor noștri. Acum, de sărbători, ne-am propus să mergem un pas mai departe și să îi motivăm pe fani să devină ei înșiși, prin acțiunile lor, o sursă de speranță pentru cei care au nevoie de ea. Automatul Coca-Cola va colinda țara în luna decembrie pentru a ieși în calea celor care vor să facă o faptă bună.”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – România & Moldova.

Coca-Cola te invită să colinzi și să dăruiești AUTOMATUL COCA-COLA COLINDEAparatul cuantifică intensitatea cu care cântă fiecare grup de colindatori, iar amplitudinea sunetului ia forma unei donații către o cauză nobilă.  Astfel, cu cât sunt mai mulți colindători, cu atât devine mai mare donația pentru a oferi sprijin celor care au nevoie! Aparatul a fost în București în perioada 01-11 decembrie, urmând să facă împrejurul României.

Vă invităm să colindați pentru o cauză bună la aparatul Coca-Cola!

PROGRAMUL AUTOMATUL COCA-COLA

  • Constanța, Maritimo Shopping Center – 13 decembrie
  • Iași, Palas Mall – 15 decembrie
  • Brașov, Unirea Shopping City – 17 decembrie
  • Ploiești, Ploiești Shopping City – 18 decembrie
  • Craiova, Electroputere Mall – 20 decembrie
  • Timișoara, Iulius Mall – 22 decembrie
  • Oradea, Lotus Mall – 23 decembrie

DESPRE COMPANIA COCA-COLA

Coca-Cola te invită să colinzi și să dăruiești AUTOMATUL COCA-COLA COLINDE mos craciunCompania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare.

Alături de Coca-Cola, recunoscută ca fiind cea mai valoroasă marcă din lume, compania comercializează o gamă variată de produse ce include băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu conţinut caloric scăzut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, băuturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Având cea mai mare reţea de distribuţie din lume, Compania Coca-Cola este prezentă în peste 200 de ţări, consumul produselor companiei depăşind 1.8 miliarde de porţii pe zi.

 

Având în vedere angajamentul de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţi şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor în care își desfăşoară activitatea. Împreună cu partenerii săi de îmbuteliere, compania este în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

 

În România, ca și în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

 

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com sau să urmăriţi pe twitter la adresa twitter.com/CocaColaCo.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: