Caravana Coca-Cola sosește la Iași

invitatie-caravana-lui-mos-craciun-coca-cola-iasi-palatul-culturii-14-15-decembrie-2013

UPDATE (13 decembrie 2013): Caravana Coca-Cola soseste maine la Iasi!

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a aduce magia Craciunului in satul Pietroasele, judetul Buzau. Am creat un automat special care colecteaza energie din telefoanele mobile. Transformam apoi energia colectata in luminite cu care, in ajun, vom lumina Craciunul in satul Pietroasele.

Va asteptam in acest weekend, intre 15:00 – 21:00, la Palatul Culturii, sa intalniti caravana Coca-Cola si sa oferim impreuna un Craciun luminos satului Pietroasele.

Propune un sat pentru Caravana de Craciun!

Anul acesta, in Romania, Caravana de Craciun va porni intr-o calatorie speciala. Un sat din Romania – poate uitat de lume sau care a uitat sa se mai bucure de Craciun – va fi destinatia pentru magia Coca-Cola. Trebuie doar sa il propui pe pagina de Facebook si acesta se va bucura de caravana, luminite peste tot, un brad inalt, impodobit si o sarbatoare speciala pentru toti locuitorii sai. Evident, va trebui sa aduci cateva argumenente.

Si tu poti dona energie pentru Caravana de Craciun!

Coca-Cola ne invita sa ne implicam in iluminarea satului. Intre 2 si 15 decembrie 2013, caravana se va opri in patru mari orase din tara si noi putem sa donam energie prin telefoanele mobile. Trebuie doar sa vii la caravana si sa ai instalata o aplicatie. Energia donata va ajunge in sat sub forma unor decoratiuni de Craciun.

Drumul caravanei:

• 2 – 6 decembrie Bucuresti
• 8 – 9 decembrie Timisoara
• 11 – 12 decembrie Cluj
• 14 – 15 decembrie Iasi

Ajuta un sat pe termen lung!
Fie ca il nominalizezi, fie ca ii donezi energie, un sat din Romania va castiga sprijin pe termen lung in urma acestei campanii. Pentru sprijinirea comunitatii locale, Coca-Cola va demara un proiect de dotare a satului cu panouri solare.

sursă: www.manafu.ro/2013/11/sa-facem-o-bucurie-unui-sat-din-romania

INFO

www.caravanacocacola.ro

www.iqads.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: