Clubul Lady la Biblioteca Judeteana Iasi

Afis_Club_Lady_25-octombrie

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vă invită sâmbătă, 25 octombrie 2014, începând cu ora 11:00, la o nouă întâlnire a Clubului Lady, în cadrul căreia, sub genericul „Homeopatia, un drum către sănătatea noastră”, Daniela Ajjawi, medic specialist la Cabinetul Medical de Homeopatie cu același nume, ne va vorbi despre tratamentul bolilor prin stimularea capacității de vindecare a organismului, precum și despre prevenirea apariției afecțiunilor la cei predispuși.
Vă aşteptăm sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11:00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10. Întâlnirea este organizată de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” în colaborare cu Asociația „AFECT”.

Întâlnirile Clubului Lady sunt sponsorizate de Susanu Clinic Iaşi. Participarea este gratuită.

INSCRIERE

Participarea este gratuita, exclusiv pentru doamne si domnisoare, de orice vârsta. Doamnele si domnisoarele interesate sunt rugate să completeze formularul tipărit de la Centrul de Înscrieri al bibliotecii (de la sediul Central, din Bd. Stefan cel Mare nr. 8-10) sau formularul online, disponibil pe site-ul bibliotecii (bjiasi.ro). Informatii suplimentare la tel: 0723512324 sau la adresa de e-mail: clubladybjiasi@gmail.com

INFO

Biblioteca Judetean ”Gh. Asachi” Iasi

Adresa: Bd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 10 (Clădirea Galeriile Stefan cel Mare, etaj)

Telefon: (+4) 0332 110044

E-mail: contact@bjiasi.ro

www.bjiasi.ro

Program cu publicul: Luni – Vineri: 09.00 – 20.00; Sâmbătă, Duminică, Sărbători legale: Închis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: