”Clubul de poveste” in cartierul tau

afis-bun!
,,Clubul de poveste în cartierul tău!” își propune să aducă împreună copiii din cartierele ieșene, pentru a descoperi personajele din poveștile tradiționale românești, întâmplările- povețe prin care acestea trec și pentru a redescoperi lectura, alături de voluntarii Salvați Copiii Filiala Iași.

Urmatoarea intalnire Joi, 10 Septembrie în Parcul Păcurari, pe strada Varianta Rediu; Vineri, 11 Septembrie în Parcul Expoziției din Copou, iar Sâmbătă, 12 Septembrie în Parcul Copou, începând cu ora 17:00.

Super-eroii copiilor alături de Albă-ca-Zăpada și Cavalerul Știe-Tot vă promit atmosferă de poveste, voie bună și surprize!

Prin intermediul proiectului ,,Clubul de poveste în cartierul tău” se doreste: organizarea unor cluburi de poveste-lectură prin realizarea de activități educativ-recreative în parcurile din cartierele ieșene; promovarea și utilizarea educației nonformale în scopul maximalizării învățării și cunoașterii ce permite dezvoltarea psihosocială a copiilor prin intermediul comunicării, interacțiunii directe realizată la nivel interpersonal; promovarea și sprijinirea pasiunii pentru lectură- un stimul pentru creativitate, dezvoltare morală și întărire a relației cu părinții.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-12 ani ce își petrec timpul liber în parcurile din cartierele ieșene, fiind invitați, cu acordul parinților, de către voluntarii Salvați Copiii Filiala Iași să participe în cadrul Clubului de poveste.

Ne propunem să organizăm un număr de 10 sesiuni de lectură,  cu activități  săptămânale în zi de vineri după-amiază sau sâmbătă după-amiază. Activitățile se vor desfășura timp de 3 luni (iulie-august-septembrie) în cartierele ieșene: Parcul Copou, Parcul Alexandru Cel Bun, Parcul Tătărași, Parcul Expoziției, spații deschise din Păcurari, Nicolina și Bularga.

Programul sesiunilor de lectură va fi făcut public pe canalele de comunicare online: Facebook- Salvati Copiii Iasi și prin intermediul mass-mediei

Proiectul este finanțat de Cercul Donatorilor Iași, o comunitate de donatori ieșeni care susține și încurajează inițiative valoroase din localitate, oferindu-le sprijinul financiar pentru implementare și un cadru de interacțiune cu donatori responsabili.

Fundația Comunitară Iași îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim.

INFO

Salvati Copiii-Iasi

www.facebook.com/Salvati-Copiii-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: