Clubul de Dezbateri L.S.F.I. Tema acestei editii este „Angajat sau Antreprenor?”

12969252_992911774118185_610805837_n

Liga Studenților de la Filosofie Iași (L.S.F.I), va organiza pe data de 14.04. 2016, „Clubul de Dezbatere LSFI” .Evenimentul va avea loc începând cu orele 17:00 în corpul R al Universității ”Alexandru Ioan-Cuza” din Iași, sala 502.

Prin acest eveniment L.S.F.I. dorește să aducă în atenție teme de mare interes pentru studenți, dezbătute într-o manieră informală, cu scopul de a testa și dezvolta atât cunoștințele participanților, cât și abilitățile de organizare a membrilor ligii.

Dezbaterea se va desfășura sub forma unui concurs, în care două echipe vor dezbate situația de a fi angajat, respectiv antreprenor iar moderatorul va încerca pe tot parcursul concursului să angreneze participanții în competiție. Tema acestei editii este „Angajat sau Antreprenor?”

Juriul va fi format din câțiva membri ai ligii și doi profesori. Aceștia vor analiza răspunsurile participanților urmând să ia decizia corectă în vederea desemnării echipei câștigatoare.

INFO

Liga Studenților de la Filosofie Iași

lsfiasi.blogspot.ro

www.facebook.com/Liga-Studentilor-de-la-Filosofie-Iasi-LSFI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: