Clubul de Carte Pentru Parinti – “101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti” de George W. Burns

“Ce faci, ca psiholog ori ca parinte, cand copilul se inchide in sine, refuza sa-si exprime grijile si nevoile ori este cuprins de teama si de neincredere? Cum va fi recladita puntea afectiva si comunicativa cu universul celui mic? Depanand zeci de povesti cu talc, psihologul australian George Burns demonstreaza in ce fel metafora terapeutica poate reinnoda legatura cu cel mic, oferindu-i cai pentru adaptarea la provocarile cotidiene.”

Miercuri, 8 august, ora 18:30, la Carturesti PALAS, va avea loc a patra editie a Clubului de Carte pentru Parintii si viitorii parinti interesati de dezvoltarea abilitatilor parentale.

La intalnire vom dezbate continutul cartii: “101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti” scrisa de George W. Burns si publicata la editura Trei. Discutia va fi libera, formatorii putand propune chiar si unele exercitii bazate pe continutul cartii.

Clubul este deschis oricarui parinte care doreste sa impartaseasca sau sa afle opinii avizate, pareri ale altor parinti sau ale formatorilor din cadrul Atelierului Parintilor. Membrii clubului se aduna timp de aproximativ o ora, bilunar, la Carturesti Palas. Recenzia cartii propuse pentru fiecare intalnire va fi disponibila pe blogul nostru inaintea fiecarui club. Accesul tuturor parintilor in cadrul clubului este gratuit.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Obiectul lunii martie la MNLR Iași

„Mărțișoare de călătorie” | Muzeul ”Ion Creanga”

Expoziția „Otilia Cazimir și Teodorenii”

Mari actori povestesc cum au jucat scene celebre în seria Secvențe, pe TIFF Unlimited

Scrie un comentariu: