Clubul BritTeen – modulul de toamna

britteen_teens_autumn2016

Toamna aceasta Clubul BritTeen isi provoaca participantii cu noi activitati distractive si interactive, menite sa le cultive creativitatea si sa le imbunatateasca abilitatile de conversatie in limba engleza.

Modulul de toamna se desfasoara in perioada 5 octombrie – 16 noiembrie 2016 si cuprinde 7 intalniri, miercuri, avand programul in functie de nivelul de varsta. Inscrierile sunt deschise pana pe 4 octombrie.

Clasele 0-II (5-8 ani): 14:45 – 15:45 – Atelierul Cumparaturile-pasiunea noastra!

  • Cumparaturile sunt pasiunea noastra. Si nu avem nevoie de multi bani sa ne distram la Mall. In aceasta toamna, alatura-te clubului pentru a invata cum sa te porti la supermarket si la diferitele tipuri de magazine. Vei invata sa compari preturile multor produse, pentru a obtine cele mai bune reduceri. Participa la concursul “trolley dash” si fii primul care isi termina lista de cumparaturi! Toti cei ce iubiti shopping-ul, profitati de aceasta promotie de la British Council!

Clasele III-IV: 16:00 – 17:30 – Atelierul Vindeca lumea!

  • „Vindeca lumea, fa-o un loc mai bun pentru tine si pentru mine si pentru intreaga omenire”. Pamantul este casa noastra si cu cat invatam mai devreme sa o pastram curata, cu atat mai bine. Luna aceasta vei invata regulile de baza despre cum sa protejezi planeta, desenand in acelasi timp postere in care iti poti arata grija pentru Pamant. Mai mult, vei descoperi cateva informatii interesante despre a treia planeta de la Soare, vizionand documentare variate.

Clasele V-VIII:  17:45 – 19:15 – Atelierul Abilitati de viata

  • Abilitatile de viata se refera in zilele noastre la lucruri precum literatia vizuala sau semiotica, la gandirea critica, la inteligenta emotionala si chiar la vorbitul in public. Haideti sa aflam cum sa fim vorbitori de succes, indivizii informati corect, adolescenti adaptabili, fiinte sociabile. Ponturi, practica si distractie la modulul Britteen din toamna.

Clubul BritTeen este un program de educatie non-formala pentru copii, ce urmareste sa dezvolte abilitatile si pasiunile participantilor prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiaza de oportunitatea de a acumula cunostinte si abilitati din domenii precum creativitatea, cultura generala sau dezvoltarea personala, precum si de a-si exersa si imbunatati competentele sociale si de conversatie in limba engleza Membrii BritTeen beneficiaza de abonament gratuit la biblioteca @British pe durata a trei luni. Trainerii care conduc activitatile Clubului BrtiTeen sunt selectati conform standardelor profesionale ale British Council.

INSCRIERE

Inscrierea consta in completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de inscriere.  Taxa de inscriere este 200 lei sau 180 lei la reinscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toti participantii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni

INFO

British Council Iasi

Str. Pacurari 4 | Iasi  | 700511 | Romania

T +40 (0)232 316 159 (reception)| Mobile 0724 585175

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

www.britishcouncil.ro

British Council Romania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: