Clubul BritTeen 2017 – modulul de primavara. INSCRIERI

Clubul BritTeen este un program de educatie non-formala pentru copii ce urmareste sa dezvolte abilitatile si pasiunile participantilor prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiaza de oportunitatea de a acumula cunostinte si abilitati din domenii precum creativitatea, cultura generala sau dezvoltarea personala, precum si de a-si exersa si imbunatati competentele sociale si de conversatie in limba engleza.

Modulul de primavara se desfasoara in perioada 27 februarie – 12 aprilie 2017 si cuprinde 7 intalniri, luni sau miercuri, avand programul in functie de nivelul de varsta. Inscrierile sunt deschise pana pe 24 februarie 2017.

Clasele 0-II (5-8 ani): Luni: 17:30 – 18:30 – Atelierul Şcoala este cool

  • La inceputul celui de-al doilea semestru, descopera la Britsh Council fascinanta lume a educatiei, fa cunostinta cu profesorii si colegii de clasa, decide regulile ce trebuie respectate, şi afla ce anume face scoala un loc atat de important si interesant. Fii si tu implicat in proiectele “Cea mai buna scoala” si “Cel mai bun profesor”, voteaza si vezi ce lucruri sunt necesare in clasa ta. Poate ca incepi scoala la toamna, asa ca cel mai bine e sa fii pregatit pentru adevarata prima zi de scoala.”

Clasele III-IV: Miercuri: 15:45 – 17:15 – Atelierul Care sunt hobbiurile tale?

  • Vino la British Council ai povesteste-ne tot despre ele; fie ca este vorba despre jocuri video, sah, ciclism, sport, cuvinte incrucisate, desenat sau orice alta activitate, vei avea ocazia sa iti demostrezi abilitatile si sa inveti vocabularul legat de hobbiul tau. Ne place sa fim si noi prezenti la experientele care te fac fericit, asa ca hai sa aducem acea bucurie la British Council si sa devenim cei mai buni prieteni impartasind aceleasi hobbiuri.

Clasele V-VIII: Miercuri: 17:45 – 19:15 – Atelierul Jocuri de cuvinte

  • Suntem inconjurati de cuvinte; insasi gandirea noastra este determinata de discursul pe care il stapanim. Ne-am hotarat sa intelegem realitatea un pic mai bine prin cuvinte si expresii  in engleza, cuvinte pe care nu le-ati auzit, pe care apoi sa le combinam in jocuri, povesti, discursuri. Vom afla ce conotatii culturale au unele expresii si vom patrunde in umorul britanic. Sigur lumea va fi mai limpede dupa aceste exercitii verbale.

INSCRIERE

Taxa de inscriere este 200 lei sau 180 lei la reinscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toti participantii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni. Ne dorim ca totii copii care participa la clubul de conversatie BritTeen sa beneficieze de toate avantajele pe care clubul le ofera, astfel vom incerca sa va transmitem un feedback dupa fiecare sedinta pentru a va tine la current cu activitatea si progresul copiilor dumneavoastra. Trainerii care conduc activitatile Clubului BritTeen sunt selectati conform standardelor profesionale ale British Council.

INFO

British Council Centre Iasi

Str. Pacurari 4, 700511, Iasi

Telefon/Fax: +40 232 316 159 (reception)

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Web: british council iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: