Clubul BritSocial @British Council Iasi

Internship la British Council

Clubul BritSocial este un club de conversatie in limba engleza pentru adulti, care isi propune sa ajute participantii sa isi cultive sau imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba engleza.  

Atelierul Sfaturi practice pentru o comunicare eficace și politicoasa va va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare, invatandu-va o serie de strategii pentru o comunicare clara, politicoasa si eficienta.

Veti invata expresii utile pentru a rezuma ideile dintr-un text, pentru prezentarea optiunilor si formularea contraargumentelor, dezvoltarea ideilor intr-o argumentare, exprimarea clara a opiniilor si a punctului dumneavoastra de vedere, imbunatatindu-va totodata tehnicile conversationale, cum ar fi, de exemplu, modul de a incepe o conversatie, moduri de a verifica intelegerea mesajului, de intrerupere a partenerului de discutie, de solicitare a aprobarii sau a unei opinii diferite, de incheiere a unei argumentari sau formulare a concluziilor.

Acest atelier va avea loc in fiecare marti, de la 18:00 la 19:30.

Clubul de conversație in limba engleza pentru adulti se va desfasura in perioada 15 decembrie 2015 – 9 februarie 2016 și cuprinde 6 întâlniri de o oră şi jumătate fiecare, organizate la sediul British Council.

INSCRIERE

Taxa de inscriere este 200 lei și toti participantii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni. Recomandam ca nivelul de limba engleza sa fie intermediar sau avansat.

INFO

British Council Centre Iasi

Str. Pacurari 4, 700511, Iasi

Telefon/Fax: +40 232 316 159 (reception)

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Web: british council iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: