CLOVNII se joacă la Iași cu și pentru copiii cu autism

clovni-teatrul-luceafarul-iasi-8-decembrie-2013-afis
Teatrul Luceafărul va fi gazda unui spectacol de magie, dans și cântec, organizat de către Asociația Surâsul Albastru, Duminică, 8 decembrie 2013, începând cu ora 11:00, la Iași.
Artiști din domeniul teatral vor urca pe scenă alături de copii diagnosticați cu autism și împreună vor da viață unui univers artistic-educativ care va pulsa în inimile spectatorilor sensibilitate, creativitate și omenie. Evenimentul își propune să fie un prilej de celebrare și de anticipare a sărbătorilor de iarnă și totodată un sprijin financiar în vederea amenajării centrului integrat Surâsul Albastru. Accesul la eveniment se face pe bază de invitații. Delectează-te spiritual în cadrul unui eveniment special! Echipa organizatorică garantează trăiri de excepție! Fii parte din poveste!

“Fiecare proiect al nostru are ceva special, pentru că altfel nu trece rampa, nu ajunge la sufletele cărora li se adresează. Dar acest proiect e încă și mai special, pentru că îi vizează pe acei copii care văd lumea altfel decât o vede majoritatea. Asta îi face și pe ei deosebiți. La început de decembrie, luna darurilor, ne vom întâlni cu toții, pe calea teatrului, în universul Clovnilor, un univers plin de culoare, muzică, emoție și bucurie. Pentru o oră, vom percepe lumea la unison!”, a declarat Oltița Cîntec, critic de teatru și director al Teatrului Luceafărul din Iași.

Persoanele care doresc să participe la spectacol ne pot contacta la adresa de e-mail elena.ungureanu@surasulalbastru.ro sau la numărul de telefon 0748 350 285.

Asociația Surâsul Albastru a fost înființată în 2012 în Iași și își propune să devină un sprijin pentru cei care se confruntă cu o tulburare din spectrul autist și să îi însoțească în lunga încercare de a reclădi, din piese mici, un univers comun, din care facem toți parte.

INFO

Asociația Surâsul Albastru
Strada C.A.Rosetti, nr.12, Iași
office@surasulalbastru.ro
Surasul Albastru
www.facebook.com/pages/Surasul-Albastru

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: