Clothing Swap Party @Retro Cafe

Duminica, 2 aprilie, de la ora 11:00, în cafeneaua Retro Cafe (Strada Lascăr Catargi 50, Iași 700107) din Iasi. Clothing Swap Girls Party este organizat de Creative Events (www.creative-story.ro), firma ce organizeaza diferite evenimente iesene.

Hai să nu mai încurajăm consumerismul și să facem un troc. Este mult mai ieftin și creativ totodată. Există și niște reguli:

  • 1. Să aduci maxim 15 produse (10 articole si 5 accesorii) din dulapul propriu și personal.
  • 2. Să fie într-o stare bună, nu foarte uzate. (fără pete, rupturi)
  • 3. Totul se schimbă 1 la 1: haine, opinii, sfaturi, numere de telefon.
  • 4. Pentru buna organizare si sustinere a evenimentului exista si o mica taxa de participare de 30 lei ( In acest cost aveti inclus 1 suc + 1 cupcake)!

Retro Cafe va invita sa degustati din delicioasele prajituri, vor fi și reviste de modă, design și tot ce mai vrei, de răsfoit la liber pentru toată lumea, demonstrații de make-up și bineînțeles, muzică. Pentru ajutor în incinta cafenelei, apelați la organizatoare. Toate vor purta esarfe Creative Events.

INSCRIERE

INSCRIERILE se fac pana pe data de 30 Martie contactand echipa Creative Events pe pagina de facebook (www.facebook.com/CreativeEventsIasi/) SI completand chestionarul de inscriere: docs.google.com/forms. Se va face o selectie in functie de numarul de persoane inscrise, stilul vestimentar si numarul la haine (pentru a se crea o compatibilitate vestimentara)

Scopul este și unul caritabil, ideea nu este să pleci cu câte produse ai venit, ci să donezi o parte din ele. Hainele rămase vor ajunge la Centru social pentru ocrotirea femeilor victime ale violentei domestice IASI – adapost, consiliere Acest tip de eveniment este uzual în Anglia și își are locul de naștere în San Francisco-ul aniilor 90’.

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

www.facebook.com/Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: