Closing Season Party @ZONA

closing season-fever

Sambata, 14 mai 2016 in ZONA se incheie un sezon in care ati petrecut seri muzicale minunate, animate de catre artisti consacrati ai scenei electronice underground.

De la ora 22.00, porneste ultima poveste a acestui sezon, 24 de ore de muzica non stop mixata de catre rezidenti pe care v-ati obisnuit sa-i vedeti in line-up-urile acestui sezon. Invitat special pentru seara de inchidere va fi SUCIU, artist aflat pe val, fiind invitat sa mixeze la toate petrecerile importante care au loc in Bucuresti.

Sunteti asteptati sa petreceti impreuna ultimele 24 de ore muzicale ale acestui sezon in ZONA.

LINE UP: SUCIU, MIKE T, PUXUMOS, STEFANO D, INSPIRATOS, AND REI & more to come @ After Hours

ACCES

DOORS OPEN: 22.00. AFTER HOURS: after 07:00 AM. ENTRY FEE : 15 lei > 24.00 hrs < 20 lei. ATENTIE ! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: