Clipuri virale/ 19-25 noiembrie 2012

Clipuri virale/ 19-25 noiembrie 2012 gadget my loveAvem filmulețe care o să vă încalzească inimile, altele care o să vă inspire și unele care o să vă facă să râdeți. Cele 7 virale de săptămâna aceasta alese sunt următoarele:

Security Camera Video Captures Good Too

http://www.youtube.com/watch?v=C0fAnwX76aI

Crin Antonescu a adormit în timp ce vorbea Ponta

Crin Antonescu, adormit de discursul lui Victor Ponta la intalnirea cu liderii USL Iasi. Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, vineri, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs.

Sundays at Rocco’s

Self-taught African Teen Wows M.I.T.

Un documentar despre un adolescent de 15 ani din Sierra Leone care face baterii, generatoare și transmițătoare din componentele pe care le găsește, reușind să-i impresioneze pe cei de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii.

Bear Ladder – People Save Baby Bears from Dumpster in Woods

The Big Bang Theory Flash mob! (Full version compilation)

Săptămâna trecută am avut versiunea scurta și, știind că v-a plăcut, ne-am gândit să punem și versiunea full apărută ulterior printre viraluri.

Dumb Ways to Die

Am evitat să alegem acest filmuleț săptămâna trecută, dar tot vedem că apare peste tot și am zis să-l menționam și noi săptămâna aceasta.

Care este preferatul tău? Ai văzut un videoclip interesant pe net săptămâna aceasta? Lasă-ne un comentariu cu un link către acesta pentru a-l vedea și noi.

Ne gasesti și pe www.facebook.com/GadgetMyLove!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: