Clipe de Frumos – curs introductiv în pictura în acrilice

afis-pictura-curs

Cercul Studenților de Cultură Japoneză din Iași are deosebita plăcere de a vă invita să participați la un curs introductiv în tehnica pictării în acrilice.

Cursul este adresat iubitorilor de frumos cu scopul de a păși în lumea formelor și a culorilor și de a descoperi cum poate armonia să fie relevată, prin simple linii sau pete de culoare.

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de pictură.

Și pentru că arta este, în primul rând, un mod special de exprimare, ne-am dori ca printre participanți să-i regăsim si pe aceea care se consideră nepricepuți în pictura si desen, dar cărora le-ar plăcea să se apropie de aceste arte plastice. Talentul nu este altceva decât o preocupare urmărită consecvent. Vă invităm sa realizați un mic pas în descoperirea și desăvârșirea acestuia!

INSCRIERE

Perioada desfășurării cursului: ianuarie – martie 2017. Locuri disponibile: 10. Înscrieri: 22 decembrie 2016 și (în limita locurilor rămase disponibile) 8 și 15 ianuarie 2017 la numarul de telefon: 0742 027 153 . Preț: 300 lei. Mod desfășurare: două ateliere lunare, a câte 2-3 ore, desfășurate duminica. Oportunități pentru participanți: Studenții sârguincioși vor putea participa cu lucrări în cadrul unei expoziții colective și vor putea participa la un proiect de înfrumusețare a unei secții dintr-un spital din Iași, prin realizarea unei picturi murale.

INFO

Cercul Studentilor de Cultura Japoneza

www.facebook.com/nipponlaiasi

E-mail: studenticultura@gmail.com

Coordonator: Sorin Mazilu

Telefon: 0742 027 153

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: