Classic Unlimited la Iasi

Muzica clasică ajunge toamna asta în locuri neconvenționale din toată țara. Neconvenționale pentru concerte de pian, dar obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi.

Turneul național Classic Unlimited ajunge în mai multe orașe din țară, iar pianistul Bogdan Vaida interpretează piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

Concertele au loc în octombrie-noiembrie 2018 și în februarie 2019 în Alba Iulia, Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Brașov, Petrila, Reghin, Târgu-Mureș. Concertele au loc în galerii de artă, în mină, în hub-uri de lucru și de creație, în casa copilăriei lui Alecsandri, în tipografie, în fabrică.

Pianist: Bogdan Vaida. Repertoriul conține piese de: Brahms, Prokofiev, Debussy, Enescu și Ciprian Pop

Turneul național de muzică clasică Classic Unlimited este finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (www.instaredebine.ro).

REZERVARE

Accesul la concerte e liber, dar e nevoie de rezervarea și confirmarea locului. Rezervările se fac online aici: www.classicunlimited.ro/concerts2018 La eveniment participanții pot dona o sumă la alegere dacă doresc să susțină turneul.

INFO

ThinSlices Iasi

Str. V. Alecsandri 3, Iasi

www.classicunlimited.ro

PE ACEEASI TEMA:

Muzică clasică de Ziua Imnului, la Istanbul. Un concert de Strings Quartet ARTE

Aula Bibliotecii Centrale Universitare devine casa muzicii clasice în cadrul Festivalului-turneu Moldo Crescendo

Transformă spațiul tău în loc de concert pentru o zi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premiera filmului ”Vinovatul” la Cinema Ateneu

Muzeul Memoriei: expo

Concert simfonic cu Orfeo Mandozzi, violoncel

Cozy Poetry Night @WESTroom

Scrie un comentariu: