CityID – tururi ghidate personalizate prin Iasi

Tururi ghidate

CityID este un concept inovator în domeniul turismului, creat de o echipă de tineri întreprinzători din Iași care își iubesc orașul și, văzându-i potențialul, îi îndeamnă pe turiștii străini și locali să (re)descopere acest loc al contrastelor. 

Astfel, CityID îşi propune să furnizeze pachete turistice și experienţe inovatoare, complexe, cultural-sociale, adaptate unui public de diferite vârste, pachete cu structură originală şi conţinut incitant, cu durată flexibilă, astfel încât consistenţa experienţei să fie reală şi satisfăcătoare pentru public.

Tururile CityID pot fi personalizate, de zi sau de seară, modulabile după dorinţa publicului, combinând mersul pe jos cu experienţa unică a unei plimbări în maşini de epocă sau moderne, iar pentru cei mai sportivi, există tururi cu bicicleta sau trotineta.

Pachetele sunt disponibilie atât în română, cât și în engleză, franceză, iar în viitorul apropiat și germană și spaniolă.  Aceste îşi propun, cu ajutorul unui personal profesionist, multidisciplinar, cu formare europeană, multilingv, tânăr și dinamic, dar şi datorită abordării unei viziuni noi, non-conformiste şi performante, să povestească cele 1001 de poveşti ale Iaşului, fără însă a obosi şi copleşi cu amănunte.

Pachetele CityID, dar și alte detalii, pot fi găsite pe site-ul www.cityid.ro. Prețurile variază în funcție de turul ales și conțin intrările la monumentele vizitate, dar și mese (opțional).

CityID acceptă, însă, turismul cu prudență, preocupată fiind de a se asigura că, odată cu dezvoltarea turismului, comunitatea locală, cultura și mediul sunt respectate și păstrate. Cu alte cuvinte, CityID se angajează în practicarea unui turism durabil, tendinţă de viitor pentru păstrarea autenticităţii şi integrităţii acestor locuri unice. De asemenea, doresc să contribuie la menținerea patrimoniului și a culturii locale prin donații către Asociația “Patrimoniu pentru Comunitate”.

Pentru a rămâne la curent cu activitatea CityID și pentru a afla promoțiile oferite, urmăriți pagina de facebook.com/cityidromania, sau conturile de Twitter – @cityidro sau Instagram – @cityid.

CityID – The tours you’ve never experienced !

INFO

CityID

www.cityid.ro

facebook.com/cityidromania

Twitter – @cityidro

Instagram – @cityid

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: