”Citeste si castiga”, o campanie a bibliotecii ”Gh. Asachi”

citeste si castiga

„Tot ce se poate gandi despre lume incepe intr-o carte…”(Tudor Arghezi)

Iubitorii de carte sunt invitati la biblioteca, la noul sediu din Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 8 (Galeriile Comerciale „Stefan cel Mare”, mezanin). Daca vrei sa te informezi, sa inveti, sa descoperi si sa explorezi, portile iti sunt deschise intre orele 9.00 si 20.00, de luni pana vineri.

Biblioteca din inima orasului pune la dispozitia utilizatorilor sai carti de literatura, de specialitate, reviste, documente si alte surse informationale. Prin Centrul de Informare Comunitara poti obtine asistenta, consiliere si consultanta. Daca vrei sa inveti limba engleza, sa descoperi cultura si civilizatia americana, vino la Centrul de Informare si Resurse American Corner.

Exista o carte pentru fiecare, vino  sa o rasfoiesti! Biblioteca te invita in aceasta primavara la … Maratonul de lectura , sa participi la concursul Citeste si castiga! Un concurs pentru cei care iubesc cartile vii, desfasurat in perioada 11 martie – 30 mai 2013.

Regulamentul concursului poate fi regasit pe blogul bibliotecii http://bjiasi.wordpress.com/citeste-si-castiga/.Te asteptam, sa te inscrii, sa iti ridici cuponul de participare si sa castigi cat mai multe premii.

Esti invitat la Biblioteca din inima orasului. Un loc central in viata ta!

INFO

Biblioteca Gh. Asachi

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, Nr. 8
(Galeriile Comerciale „Stefan cel Mare”, mezanin)

bjiasi.wordpress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: