Cistigatorul de la “Vocea Romaniei”, cinta diseara in Bellaria

Stefan Stan, cistigatorul trofeului “Vocea Romaniei”, va concerta astazi, incepind cu ora 20, la Complex Hotelier Bellaria (fostul Onyx, in restaurantul Clasic, n.r.) din zona Bucium. La doua sptamini dupa cistigarea emisiunii-concurs de pe Pro TV, “elevul” lui Smiley a concertat deja pentru fani in cluburile, cafenelele si restaurantele din Alba Iulia, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Craiova si Pitesti.

stefan-stan

In noaptea de Revelion a facut senzatie, cintind in stilul cu care a obisnuit publicul la “Vocea Romaniei”, in fata a peste 30.000 de oameni. Stefan Stan a fost invitat sa faca spectacol la marele concert organizat pe Pro FM in Piata Revolutiei din Capitala. Carismaticul interpret in virsta de 35 de ani este din Bucuresti si abordeaza cu succes genuri muzicale precum blues, jazz, soul ori swing. In finala a cintat, de exemplu, piesa “My Way” din repertoriul lui Frank Sinatra si “Vivo per lei” in duet cu Andra.

Stefan a inceput sa cinte de la 10 ani. Vocea o mosteneste de la mama, insa parintii nu l-au incurajat sa urmeze o cale artistica. Prin casa copilul fredona doar «Enigmatici si cuminti», insa astazi poate interpreta orice melodie. A fost nevoit sa munceasca pe santier de la 16 ani, dar visind la o viata mai buna, a plecat in America, unde a cintat prin baruri. S-a intors in Romania si pentru talentul sau este apreciat de o tara intreaga. In prima aparitie la «Vocea Romaniei» Stefan i-a facut sa se intoarca pe Horia Brenciu, Smiley si Loredana. Din instinct l-a ales pe Smiley“, se arata intr-o postare de pe site-ul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”.

Pentru evenimentul din aceasta seara se pot face rezervari la numarul de telefon 0232.233.870.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: