CIRQUE DU SOLEIL IN ROMANIA

Pentru prima data in tara noastra, grupul international Cirque du Soleil va aduce intre 8 – 12 februarie 2012 in fata publicului roman cel mai longeviv spectacol al sau, Saltimbanco. Pavilionul Central al complexului Romexpo din Bucuresti va gazdui reprezentatiile marca Cirque du Soleil.

UPDATE: Datorita solicitarilor extrem de numeroase de bilete pentru spectacolul Saltimbanco din Pavilionul Central al complexului Romexpo de la Bucuresti, Cirque du Soleil a mai adaugat o reprezentatie. In total, 9 spectacole Saltimbanco vor fi prezentate in perioada 8-12 februarie 2012.

Cirque Du Soleil

Santimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta

Cirque de Soleil este compania de divertisment  artistic ce a strins de-a lungul anilor peste 100 milioane de spectatori cu reprezentatii in aproape 300 orase de pe 6 continente si se estimeaza ca in jur de 15 milioane de oameni vor urmari un spectacol Cirque de Soleil pina la finele acestui an.

Spectacolul ce va fi prezentat si la Bucuresti, Santimbanco, a fost vizionat prima data de un public in urma cu 19 ani, iar pe parcurs a suferit modificari. Santimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, ce presupune o distributie de 50 de artisti de mare calibru, intr-un omagiu adus artei si agilitatii.

Spectacolul combina momentele de acrobatie uluitoare cu demonstratiile de forta unice. Printre numerele cuprinse in spectacol se numara deja faimoasele : ”Prajinile Chinezesti”, “Leaganul Rusesc”, “Trapez” sau “Bungee”.

BILETE

Incepind cu 9 noiembrie pina pe 14 noiembrie, biletele au fost disponibile exclusiv clientilor Orange in Orange Shop, iar din 15 noiembrie, biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim sau de pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco.

Biletele Cirque du Soleil – Santimbanco sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi, in functie de distanta fata de scena:

Level 0 VIP: 328,32 lei
Level 0 Tribunes: 218,88 lei
Level 1 Tribunes: 120,38 lei
Premium seats: 286,54 lei
Level 00 Front Row: 437,76 lei

Bilete reduse pentru copii (reducerea e valabila pentru copii cu virste pina la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar insotit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste virsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport).

Level 0 VIP: 229,82 lei
Level 0 Tribunes: 153,22 lei
Level 1 Tribunes: 84,27 lei
Premium seats: 199,18 lei
Level 00 Front Row: n/a

Biletele pentru Cirque du Soleil – Santimbanco sunt disponibile in reţeaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

TRAILER OFICIAL SALTIMBANCO

 

Sursa: iconcert.ro

 

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: