Circul Europa

De vineri, Circus Europa da reprezentatii in parcarea de la Era Park.  Cei mici si cei mari sint asteptati incepind de vineri (29 aprilie) si pina pe data de 8 mai la circ.

Amplasat in parcarea centrului comercial Era Shopping Park, Circus Europa isi asteapta vizitatorii in fiecare zi a saptaminii, de la ora 19.00, si de doua ori pe zi in weekend, incepind cu orele 16.00 si 19.00.

“Renumitul Circus Europa ii va incinta in fiecare zi pe ieseni cu acrobatii, jonglerii, momente cu clovni si dresura de animale exotice. Artistii de circ din Ungaria vor oferi spectatorilor cele mai interesante si periculoase numere de acrobatie la sol si la inaltime, numere de echilibristica si jonglerii, dar si momente de dresura de ponei, lame si camile. Atractia principala a fiecarui spectacol sustinut de Circus Europa va fi reprezentata de dresura de lei. Nu vor lipsi nici clovnii, care ii vor amuza pe toti cei prezenti si vor oferi surprize si cadouri micilor spectatori”, sustin reprezentantii circului.

Pretul este de 25 de lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti. Cei care doresc sa stea la loja vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 40 de lei.

Circus Europa are in spate o traditie de peste 300 de ani, ce a fost transmisa din tata in fiu pina azi. Bazele circului au fost puse in jurul anului 1700 de familia Tokacs si a purtat prima oara numele de Fortuna. In urma cu peste 10 ani, descendentii familiei Tokacs au infiintat Circus Europa, circ cu care au colindat intreaga lume.

Autor: Gabriela CURELARU, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Circul Europa”

 1. Viorel says:

  Niste nesimtiti, este cel mai prost circ din toate timpurile. Ti se rupe inima de bietele animale care saracele nu au nicio vina. http://ziaruldestiri.ro/circus_europa_se_face_de_ras_la_iasi.php

 2. remus says:

  Problema de aceasta data, spre surprinderea tuturor, nu a fost la reporter, ci la organizatori: “solicitandu-se un punct de vedere oficial cu privire la pretul biletelor, reprezentantii Era au mentionat ca: ‘o usoara si regretabila lipsa de comunicare, venita din partea organizatorilor spectacolelor Circus Europa, a stat la baza neintelegerii privind pretul biletului la reprezentatiile din prima zi de spectacol'” (vezi editia de print a ZDI, de sambata, pag 5A)! Deci? Tu cand ai facut acuzatia cate surse ai avut? Una?

 3. Cosmin says:

  Buna ziua,
  Aveti un articol legat de Circul Europa, scris de Gabriela Curelaru in care se spune ca “Pretul unui bilet va fi de 10 lei pentru prima zi de spectacol” si ca spectacolele sunt la orele 15 si 18. Am fost la respectivul circ…unde am constatat ca pretul e de 25, 30,40 functie de categorie si spectacolele au loc la orele 16 si 19 ….acolo era f. multa lume revoltata ….dar casiera ne-a spus clar ca ei nu au dat nici un comunicat de acest gen la presa.
  Asadar se pune intrebarea…se mai documenteaza cineva de la sursa( ca sa nu zic 3 surse) atunci cand face un articol? sau D-na Gabriela nu prea are chef de munca?

Scrie un comentariu: