Cinema in the Park | Palas Iasi

Bine te regăsim la a 2-a ediție Cinema in the Park din IAȘI! Vineri – 25 iunie 2021 – la Palas Iași – se difuzeaza în aer liber celebra peliculă CHEF, în regia lui Jon Favreau.

E ocazia perfectă să-ți iei câțiva oameni dragi și să te răcorești cu un film bun, o bere rece și discuții de calitate (înainte & după film, desigur).

ACCES

Accesul este gratuit! Te rugăm să te înregistrezi și să îți rezervi loc aici: forms.gle/fBs8V34hvagQ
Acces / socializare: 16:00; Muzică ambientala: Cvartetul Anima; Film: 21:30

❗ Important ❗ La acest eveniment vor exista scaune mobile, pături și pufi. Se va păstra o distanță de minim 2 metri între fiecare grup de persoane, iar purtarea măștii este obligatorie! Accesul se face conform hotărârilor legale în vigoare, vom permite accesul persoanelor vaccinate la 10 zile după finalizarea schemei complete de vaccinare, celor care prezintă un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum si persoanelor care se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Rămâi conectat la evenimentul de pe Facebook pentru informații & update-uri ulterioare. Invită-ți și prietenii cu care vrei să vii!

Parteneri: Birra Moretti

INFO

www.facebook.com/cinemainthepark

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: